Kezdő drupálos vagyok,és bizonyos esetekben (ha képet töltök egy cikkbe,vagy ha tags-eket írok be) ezt a hibaüzenetet kapom.
Már újratelepítettem az Xampp-t is és a Drupalt is.
Az a baj,hogy nem jöttem még rá a szabályszerűségére,teljesen váratlanul jelenik meg,és hozza rám a szívbajt : miért kell tudnom,hogy tömböt konvertál karakterlánccá?
De működik,viszont.
Mi a gond? Mit csináltam rosszul?
Előre is köszönöm : Judit
Drupal verzió:
Fórum:
Csatolmány | Méret |
---|---|
hibaüzenet | 51.46 KB |
ez az inc fájl-részlet | 130.43 KB |
No problem, ismert hiba, http
No problem, ismert hiba, http://drupal.org/node/1525176, ki lesz javítva.
1, érdemes lenne nem php 5.4-el birkózni, hacsak nem az éles oldalad is azon lesz.
2, cuki a notepad++ :)
----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.
Isten_vagy
Kedves szantog!
Nagyon "cuksi" vagy:
1.mert ilyen hamar válaszoltál,(nem tudsz aludni?)
2.mert megnyugtattál,
3.mert megdicsérted a notepadot!
Még kérdeznék kedves gurukám,ha nem bánod :
1.Cseréljem le a php-t?(de hát benne van az xampp-ben!)
2.Mikor javítod ki a hibát?
Ennyi.
Nagyon köszönöm mégegyszer! :)
Notice : Képzeld,rájöttem,hogyha nyitok egy új mappát a htdocs-ban,(olyat,mint a drupal),onnan tudom futtatni a gyakorló php fájljaimat,csak még a html-be ágyazott php kódokat nem tudom hova tenni.Majd rájövök.
További szép napot!(olyat,mint Te csináltál nekem)
Winhez nem igazán értek, de
Winhez nem igazán értek, de biztosan van olyan csomag, amiben php5.3 van. Amúgy ami üzenet mos van, az nem katasztrófa, csak egy notice, de később okozhat még problémát, főleg a contrib modulok között lehet olyan, ami összevész 5.4-el.
----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.
Köszönöm
Köszönöm Gábor,majd jelentkezem még!
ismét hibaüzenetet kaptam
Warning: Illegal string offset 'field' RulesEntityController->buildQuery() függvényben (C:\xampp\htdocs\bio\profiles\commerce_kickstart\modules\rules\includes\rules.core.inc 202 sor).
Warning: Illegal string offset 'field' RulesEntityController->buildQuery() függvényben (C:\xampp\htdocs\bio\profiles\commerce_kickstart\modules\rules\includes\rules.core.inc 207 sor).
Vajon ezt hogyan lehet kijavítani?
Giulia