Hibaüzenet

osimester képe

Sziasztok!

Kaptam egy hibaüzenetet, ami az összes oldalamon jelentkezett az elmúlt 2-3 napban. Idővel mind eltűnt, de érdekelne, hogy mi lehetett ez. A legutolsót kimásoltam:

• user warning: Can't create/write to file '/tmp/#sql_577b_0.MYI' (Errcode: 28) query: SELECT t.*,v.weight AS v_weight_unused FROM term_node r INNER JOIN term_data t ON r.tid = t.tid INNER JOIN vocabulary v ON t.vid = v.vid WHERE r.vid = 59 ORDER BY v.weight, t.weight, t.name in /home/fhnev/public_html/gfz/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 640.
  • user warning: Can't create/write to file '/tmp/#sql_577b_0.MYI' (Errcode: 28) query: SELECT t.*,v.weight AS v_weight_unused FROM term_node r INNER JOIN term_data t ON r.tid = t.tid INNER JOIN vocabulary v ON t.vid = v.vid WHERE r.vid = 12 ORDER BY v.weight, t.weight, t.name in /home/fhnev/public_html/gfz/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 640.
  • user warning: Can't create/write to file '/tmp/#sql_577b_0.MYI' (Errcode: 28) query: SELECT t.*,v.weight AS v_weight_unused FROM term_node r INNER JOIN term_data t ON r.tid = t.tid INNER JOIN vocabulary v ON t.vid = v.vid WHERE r.vid = 4 ORDER BY v.weight, t.weight, t.name in /home/fhnev/public_html/gfz/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 640.

Olyan oldalam is jelezte, amihez rég nem nyúltam és olyan is, amin éppen dolgozom. Az üzenetek idővel eltűntek, de teljesen rapszódikusan. A fenti hibaüzenetet most kijelentkezett állapotban látom a firefox-on, de a chrome-on be/kijelentkezett állapotban már nem. Frissítésre sem tűnt el.

Ha van már ilyenről cikk, akkor bocsánat, de nem tudtam egyáltalán milyen néven keressek rá erre a hibaüzenetre.

Mondd ez nektek valamit? Lehet a szolgáltató frissített?

OSI

Taxonomy upgrade extras: 
Drupal verzió: 
szantog képe

elsőre úgy tűnik, hogy telik be a tárhely, ami meggyógyul ideiglenesen, amikor a tmp dolgok törlődnek, majd megint betelik a tmp dolgokkal, ami aztán tmp lévén megint törlődik valamikor, és így tovább..
de lehet hülyeség..

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

szt képe

Igen, valami ilyesmi, itt állítólag megoldotta a szolgáltató.

0
0
osimester képe

Ebben az esetben akkor a tmp fájl az nem az én fiókomon belül van.

Azért mondom, mert a fiókom 5Gb-s és a tizede van használatban csak.

Sebaj, most minden jó... ha megint ez lenne majd rácsörgök a szolgáltatónak.

Köszönöm, hogy írtatok!

0
0