Hibás fordításbetöltés: csak fele magyar

tomee képe

Kedves Fórumtagok!

Kicsit gondban vagyok a magyar nyelv applikálásával. Napokban frissítettem 5.7-ről 6.8-ra teljesen sikeresen. Egyedül a magyar nyelv alkalmazása a gondom:

1. Frissítés előtt kicsomagoltam egy mappába a 6.8-at, belemásolva a magyar fordítást is.
2. A régi 5.7-et a szerveren offline-ba raktam, átállítottam angolra, visszaraktam a sminket alapra, kikapcsoltam a modulokat, és rámásoltam az új 6.8-at.
3. Update.php - minden sikerült
4. Visszakapcsoltam mindent, modulokat frissítettem, viszont a magyar nyelv már félig magyar félig angol. Újraimportáltam, újra felmásoltam, újra bekapcsoltam, semmi. Még az alap szövegek is angolul vannak néhol, és ez elég zavaró (jó nem nekem, hanem a látogatóknak)

Hogyan tudnám ezt orvosolni? (ugyanis kipróbáltam saját gépen saját webszerverrel, ott minden magyar lett!) Mit ronthattam el?

Megtisztelő válaszotokat előre is köszönöm!

Drupal verzió: 
nevergone képe

Nézd meg elsőnek, hogy a frissítéskor a Drupal 6.x -hoz tartozó fordítási állományt is bemásoltad -e a rendszerbe, a moduloknál keress "translations" könyvtárat, és abban "hu.po" (vagy hasonló nevű) állományt.
Ajánlom még figyelmedbe az l10n_client modult, amellyel lehetőséged van a fordítási csomagot újraimportálni a rendszerbe.

0
0
tomee képe

Az általad megadott nyelvi csomagot már felmásoltam a legelején, most szintén felülírtam újra az összes eddigi nyelvi fájlt. A szerveren is minden fájl egyezik.

Az l10n_client modult letöltöttem, de a böngésző ablak alján megjelenő alsó csíkot látok csak, ahol egyes szavakat, kifejezéseket lehet fordítani. Más lehetőséget, mint pl.: újraimportálást nem látok benne. Az adminisztráció -> Nyelvek részében is beimportáltam a fájlokat, de sikertelenül. A cachet is töröltem. Nagyon érdekes hogy még mindig nem megy. Mit lehet még esetleg próbálni? Tuti valami nagyon apró dolog lehet, dehát erre a legnehezebb általában rájönni.

0
0
nevergone képe

Ezen az útvonalon találod a fordítás újraimportálását, írd be a honlapod URL -je után:
admin/build/translate/import/package

0
0
tomee képe

Nagyon szépen köszönöm! Sikerült!

3221/3319 (97.05%)

0
0