Helyesség ellenőrzési hiba

Molesz képe

Hello mindenki!

Volna egy kis problémám. Mostanában a Drupal 6 alapú oldalam elég sokszor ad egy ilyen hibaüzenetet:

"Helyesség ellenőrzési hiba. Kérjük próbálkozzon újra! Amennyiben a hiba továbbra is fennáll, javasolt felvenni a kapcsolatot a webhely gazdájával."

Alatta egy gomb, hogy szavazat törlése.

Ezt a hibaüzenetet bedobja akkor is ha blokkot akarok hozzáadni, hozzászólást akarok írni. Mi lehet az oka?

Fórum: 
crt képe

Szia.

Talán segít: http://drupal.hu/node/2351

Üdv: Zoli

0
0
Molesz képe

Sajnos nem segytett a link!
Érdekes dolgok történnek mostanában a portálomon.
Amikor egy blokkot akarok módosítani, kiírja a hibaüzit, meg hogy szavazat törlése. Rákkantintok, s valamiért a legjobb hivatkozók oldalon találom magam. Amikor hozzászólást írok, akkor meg az aktuális szavazás oldalon kötök ki.
Kijelentkeztem, majd vissza... jelentkeztem volna, de sajnos ismét a szavazásoknál talátam magam.

Lehet hogy ez egy összeesküvés?? Önálló életre kelt az oldalam, és titokban az agyamba akar mászni, és irányítani akar????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:......-............

0
0
Boobaa képe

Tesztoldalon nekem a következő lépésekkel jött elő a "hiba"üzenet:

  1. Belépett felhasználóval elmegyek (mondjuk) az "Írás beküldése" űrlapra a böngésző A példányával.
  2. Közben eszembe jut, hogy ellenőrizni kellene valaminek a hozzáférhetőségét kilépett felhasználó esetén, ezért indítok még egy B példányt a böngészőből, ahol kilépek, ellenőrzök.
  3. Az A példánynál megnyomom a "Mentés" gombot, és konstatálom, hogy a kilépés erre is vonatkozott (ami ugye nem meglepő).
  4. Újra belépek a B példányban, majd A példánynál visszalépek az előző oldalra (hogy ne kelljen újra kitöltenem az űrlapot), majd ismét a "Mentés" gombra bökök - voilá, máris előjött a "hiba"üzenet.

A dolog hátterében az áll, hogy minden űrlapon szerepel egy egyedi azonosító (ún. token), ami nem a felhasználótól, hanem a munkamenettől függ - mivel azonban ez menet közben megváltozott, ezért már egy másik űrlapot próbálok beküldeni, mint amit eredetileg megjelenített nekem a Drupal. No, ez az, amit nem szeret.

0
0
Nagy Gusztáv képe

Közben eszembe jut, hogy ellenőrizni kellene valaminek a hozzáférhetőségét kilépett felhasználó esetén

Ha a fejlesztő gépén (elvileg) úgyis többféle böngésző is van, akkor miért nem jó erre a rövid időre egy másikat elindítani? Sose lesz ilyen szituációd többet :-)

0
0

Nagy Gusztáv

Molesz képe

Nekem nem futott közben másik böngésző, és nem léptem ki.
A hiba főleg akkor került elő, amikor egy blokkot akartam módosítani. Közben nem léptem ki, és nem csináltam semmi mást, csakis a blokkal foglalkoztam.

0
0
Molesz képe

Már nem is enged belépni! Az első üzi amit kapok, az a hiba! Utána most nem a szavazásokhoz akar kidobni, hanem egy modul adminisztrációs oldalára.

0
0
Molesz képe

EZ egy ujabb idegesítő szokása az oldalnak. Ez a kép a bejelentkezés után jelent meg egyböl:

Itt a kép

0
0
Molesz képe

Sajnos a hiba még mindig fenn áll.

A drupal.org oldalon olvastam egy-két dolgot, de minimális angol nyelvtudásommal nem sokra mentem vele.
Nem lehet valahogy megszüntetni? Mert már jelezték páran, hogy hozzászólnának a cikkekhez, de mindig hibaüzenetet kapnak, és sajnos én is, meg az asszony is.

Help me.

0
0
Molesz képe

Azt hiszem, hogy ennek a helyesség ellenőrzési valaminek, van egy script-je, ami random oldalra dob ki, ha rákattintok a szavazat törlése gombra. eddig 10 kattintás után is mindig máshol találtam magam. Lehet hogy ez egy teleport script?

0
0
Molesz képe

Nagyonszépen kérek valakit, hogy segítsen, mert ez a probléma már egyre többször fordul elő, és megoldást még mindig nem találtam. A tagok sokszor panaszkodtak, hogy nem tudnak hozzászólni, és a belépés után is egy szavazás jelenik meg az belépési panelon.
Nem tudom mit tudok felajánlani segítőknek. A leklemet nem tudom odaadni, mert az eladtam az ördögnek (abbol tellik domain névre).

Tehát komolyrafordítva a szót, bármit megadok, annak aki tud segíteni. Ha kell éjjel nappal hirdetem az oldalát, és tudom nem nagy szám, de az oldalamon hosszú sorokban fogom megköszönni (és persze itt is).

0
0
Molesz képe

Hát úgy látom hogy ez a hiba csak nekem jön elő. Ennek egyrészt örülök, mivel igy tudom, hogy más nem szenved vele annyit mint én.
Sajnos volt egy baklövésem. Tudtam, hogy néha rakoncátlankodik a Drupal, és mégis bekapcsoltam a karbantartást, és smikváltás közben szépen előjött a hiba. Azóta nem enged be.
Beírom hogy www.domainnevem.hu/user , beírom a nevet és jelszavat. A hibaüzit nem irom le, mert szerintem már mindenki tudja, és mindenkinek a könyökén jön ki hogy állandóan leírom.

0
0
kalmarr képe

Sikerült megoldani a problémát? Nekem ez akkor jelentkezett, mikor levettem az ImageAPI modult, mert szerintem nem kell.

KALMI

----

Megoldottam!!! Ez a hiba akkor következik be, ha véletlenül több lapon szerkeszted az oldalt, és véletlenül kilépsz az egyikről. Megoldás újra be kell minden hova lépni!!!!

0
0