Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget. Van egy rendszer ahol rögzítettem két taxonomyt és (sok field van minde2ben ezért csak a példa kedvéért néhány mezőt írok) a mezőiket:
Cég
- Cég neve
- Cég telefon
- Cég weboldal
Kontakt (a cégnél)
- Kontakt mobil
- Kontakt e-mail
A kontakt taxon belül felvettem fieldnek a Céget, így kötvén össze a kontakttal.
Azért nem jó a hierarhikus tax, mert ott a szülőnek (cégnek) nem tudok megadni más féle adatokat mint a "gyerekekeknek" (kontakt személyeknek).
A viewsomnak az alábbi módon kéne kinéznie pl.:
Kontakt neve | Cégnév | Kontakt mobil | Kontakt email | Cég telefon | Cég weboldal
A views az egy taxonomy views, ami rá van szűrve a Kontakt típusra, ám úgy fest azért, mert van még egy taxonomy mező a kontakton belül, megjelennek a cég mezői is. (a többi szótárat nem mutatja a lista). Gondoltam akkor tök jó, menni fog, sajnos azonban a céges adatokból csak a nevet, mint cimkét tudja lekérni, a többi cég alatti fieldet, nem jeleníti meg.
Amennyiben nagyon zavaros voltam, kérlek jelezzétek, hogy mi nem érthető és megpróbálom képpel illusztrálni.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Ha jól értem akkor egy
Ha jól értem akkor egy relationshipet kell beállítanod, és akkor a többi kapcsolódó mező is elérhetővé válik.
Védd az állatokat! ;)
is is
Szervusz!
Igen, de a relationship beállítása után se történt semmi. Utána mentem jobban, és ha a kontaktokon belül a hozzájuk tartozó cég taxonomyt nem tax mezőként hanem entity reference -> taxonomy reference-ként vettem fel, hibátlanul működött a relationshippes átfedés.