Sziasztok!
Hogyan lehetne megoldani, hogy egy adott tartalom beküldésének/szerkesztésének letiltásához határidőt adjunk meg? Igazság szerint egy taxonómia hivatkozott elemétől függően többféle határidőről is szó lehet. Működik ez valahogy saját modul írása nélkül?
Fórum:
Hányas drupal?
Hányas drupal?
"Működik ez valahogy saját modul írása nélkül?"
Nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen speciális feladathoz kész modul lenne, de talán valahol a conten access környékén érdemes szétnézni.
----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.
D6
Ja igen, elnézést, D6-ról lenne szó. Néhány, workflow-jellegű modulnak van ilyen kiegészítője/funkciója, de általános modult egyelőre nem találtam. Még próbálkoztam szabályokkal is, de eddig nem jártam sikerrel.
workflow modul
A D7-es Workflow modullal be tudod állítani, hogy mikor (óra, perc) lépjen át egyik státuszból a másikba: szerkeszthető > nem szerkeszthető. Talán már 6-osban is megvolt ez a funkció. Hasonló példa: Közzététel után a szerkesztés tiltása a beküldőnek
Taxonómia alapon: erre saját modult kell írni, hook_node_insert()-ben, hook_node_update()-ben megvizsgálni a $node taxonomy értékét, és attól függően beállítani a határidőt. Kicsit el kell mélyedni a $node-ban, de gondolom valami $node->workflow_scheduled_timestamp-szerűségbe kell betenni a határidő időbélyegét.
köszönöm
Köszönöm, akkor majd ráállok a workflow-vonalra is.