Határidő tartalom beküldéséhez/szerkesztéséhez?

ipeto képe

Sziasztok!

Hogyan lehetne megoldani, hogy egy adott tartalom beküldésének/szerkesztésének letiltásához határidőt adjunk meg? Igazság szerint egy taxonómia hivatkozott elemétől függően többféle határidőről is szó lehet. Működik ez valahogy saját modul írása nélkül?

szantog képe

Hányas drupal?

"Működik ez valahogy saját modul írása nélkül?"
Nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen speciális feladathoz kész modul lenne, de talán valahol a conten access környékén érdemes szétnézni.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

ipeto képe

Ja igen, elnézést, D6-ról lenne szó. Néhány, workflow-jellegű modulnak van ilyen kiegészítője/funkciója, de általános modult egyelőre nem találtam. Még próbálkoztam szabályokkal is, de eddig nem jártam sikerrel.

0
0
Illyés Edit képe

A D7-es Workflow modullal be tudod állítani, hogy mikor (óra, perc) lépjen át egyik státuszból a másikba: szerkeszthető > nem szerkeszthető. Talán már 6-osban is megvolt ez a funkció. Hasonló példa: Közzététel után a szerkesztés tiltása a beküldőnek

Taxonómia alapon: erre saját modult kell írni, hook_node_insert()-ben, hook_node_update()-ben megvizsgálni a $node taxonomy értékét, és attól függően beállítani a határidőt. Kicsit el kell mélyedni a $node-ban, de gondolom valami $node->workflow_scheduled_timestamp-szerűségbe kell betenni a határidő időbélyegét.

0
0
ipeto képe

Köszönöm, akkor majd ráállok a workflow-vonalra is.

0
0