Ha megváltoztatom a smink beállításait akkor szétesik az oldal

HoLa képe

Jó estét!

Nekem olyan gondom lenne, hogy most próbálom éppen aktiválni a weboldalam online és egyszerűen szétesik amint felteszem a tárhelyre. Kipróbáltam más sminket, és azokkal tökéletesen működött és a használt Garland smink is alapbeállításokkal, de ha átállítom a színeket, akkor az oldal szétesik, vagyis nincs semmi háttér, van a bal oldali menü, alá kerül a tartalom, és alá a jobb oldali menü tartalma. Képet, logot favicon-t sem enged feltölteni.

Nem tudja valaki mi lehet a gond? Először az ATW-n próbáltam, ott a tartalom is szétcsúszott, és most a neobase-n próbálkozok. Nem tudna esetleg valaki ajánlani olyan ingyenes webtárhelyet ahol nincsenek ilyen gondok?

Köszönöm a segítséget.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
leonidasz képe

Ha a sminkeddel szétesik, akkor bizonyára nem csak a színben változtattad meg. Az ingyenesektől ne várj csodát, azért ingyenes h ne legyen tökéletes. De a sminknek attól még működnie kell. Rakd fel újra az eredeti sminket, majd ha azzal is szétesik akkor más gond van.

0
0
HoLa képe

a Garland smink esik szét, ami a Drupal alapértelmezett sminkje, és csak a színeket változtatom meg, de sajnos csak az eredeti beállítással működik, és az nem igazán illik az oldalhoz :(. a leggázabb az,. hogy nem csak az egyedi színeknél esik szét az oldal, hanem más előre beállított színösszeállításnál is...

0
0
Laza képe

Nem túrunk bele csak úgy egy sminkbe/modulba.
A Garland együttműködik a color modullal, főleg nem lehet csak úgy módosítani. Csinálj neki alsminket: http://drupal.org/node/226507

0
0