Hírlevél és banner

droID242 képe

Sziasztok!

Két kérdésem lenne, bár már gondolom sokszor felmerült a téma:

1.) Drupalhoz milyen hírlevél szolgáltatás modul létezik, ami a következőket -vagy legalábbis egy részét tudja:
- az oldalra beregisztrálók automatikusan felvételt nyernek a hírlevélre is. (ez azért lemondható) ha ez nem megoldahtó, akkor az is jó, ha manuálisan tudom a címzeteket hozzáadni, amiről az illető szintén leiratkozhat ha akar. (a simplenews-ben ott az import, valami hasonló módon)
- jó lenne, ha lehetne vele HTML alapú hírlevelet küldeni. tehát valami hasonlót, mint amit mondjuk egy levelező programból is tudok küldeni. ha ez sem megoldható, akkor legalább a levél formája kissé jobban testreszabható legyen.

Hozzá tenném a simplenews modullal kísérletezgetem, de nem vagyok egy nagy szakértő, így ha ezen dolgok megoldhatók benne, akkor egy kimerítő, szájbarágós leírást a [email protected] címre köszönettel vennék. (php-ról annyit tudok, hogy van, és mondjuk egy "HELLO WORLD!" kiiratást meg tudok vele csinálni)

2.) Egy banner modul érdekelne még, amivel mondjuk a fejlécbe, vagy még inkább az oldal valamelyik szélére (jobb, vagy bal) lehetne hírdetést, vagy hírdetéseket elhelyezni a klasszikus banner-wheel formában.

Ha tudtok más megoldást is, akkor erről szintén szívesen vennék egy kis szájbarágós leírást.

Előre is köszönök minden válasz.
droID:242