Hírek kategóriák szerint és saját bevezető

zoli képe

1. Van-e arra lehetőség a drupalban, hogy a phpnuke főoldalához hasonló hírmodult működtessünk? Vagyis:
-a cikkeket kategóriákba soroljuk

További probléma:
"A tartalom bevezetőjének előnézete mutatja, hogy miként jelenik meg a tartalom a címlapon, áttekintő oldalakon vagy megosztáskor. A elválasztó használható arra, hogy pontosan meghatározzuk, hol kell a bevezetőt levágni."

Azt szeretném, hogy a címlapon lévő tartalmat máshogy lehessen beállítani, például külön részbe lehessen beírni. Ez a kérdés.

Van-é megoldásod a fentiekre?

zoli képe

Mondjuk, kifejezetten arra gondolok, hogy vannak különböző kategóriájú oldalak (1 drupal rendszeren belül), pl. zene, video, könyv stb... és a fentiek valamelyikét kiválasztva előjön egy főoldal-szerű oldal rövid tartalommal és kis képpel, a rövid tartalom végén pedig a "tovább " ra kattintva a teljes cikk olvasható. Tehát ne a főoldalra rakja a cikk a rövid tartalmat, hanem a kategória kezdőoldalára. Elég bonyolultan fogalmaztam, tudom, de remélem érthető. Kinek van ötlete?

0
0
zoli képe

azt hiszem a weblabor oldalán láttam hasonlót...

0
0
zoli képe

ok, rájöttem hogy a taxonomy mire való :)
Viszont a következőt írja ki, amikor a kategóriákat mutatja:

user error: You have an error in your SQL syntax near 'WHERE i.tid = d.tid AND i.tid = 4' at line 1
query: SELECT i.path, d.name FROM term_image i INNER JOIN term_data d WHERE i.tid = d.tid AND i.tid = 4 in /home/virtual/site114/fst/var/www/html/includes/database.mysql.inc on line 66.

Mit lehet tenni?

0
0
Hojtsy Gábor képe

Hát lehet, hogy hibás a term_image táblát kezelő modulod, nem jól vetted fel a táblát, vagy valami hasonló.

0
0
Hojtsy Gábor képe

Van egy kiegészítő, amivel meg lehet mondani, hogy milyen különálló összefoglalót akarsz a node-hoz rendelni, azt excerpt-nek hívják. A második kérdésedre ez adja meg a választ.

0
0
zoli képe

Köszönöm, sokat segítettél!

0
0