Házifeladat szerű modult keresek

charlos képe

Sziasztok!

Egy online tanfolyamos oldalt építgetek Drupal alá, de van egy kis gondom.

A feladat az lenne, hogy (nevezzük így) a tanár kiad 1 feladatot, amit meg kell csinálnia a diáknak a való életben (azaz nem az oldalon), majd az oldalon be kell jelölnie, hogy elvégezte a feladatot.

A példakedvéért:
Ma ne gyújts rá!

Aki aznap nem gyújtott rá, kipipálja a saját feladatát. Aki meg rágyújtott, az pedig nem, akkor nyilván nem pipál.

Van ilyen modul? Mire keressek vajon?

Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv,
Charlos

Drupal verzió: 
csakiistvan képe

hát ez a pipa dolog aranyos, de kevésbé életszerű nem? Semmi bizonyíték nem kell hogy elvégeztem a házit? (jó a cigis példánál max a tüdőszűrő flevételt azért lehetne csatolni)

Nagy Gusztávnak volt tanfolyamos oldala, nézd át azt.

Amúgy nekem a leírás alapján elsőre a webform ugrott be, user össz 1* küldheti be és kész is. Nem tudom hány feledat lesz, mennyire bonyolultak UI szinten, így ez még talány

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

Nagy Gusztáv képe

Az én megoldásom egy lecke és egy megoldás tartalomtípusra épül, a köztük levő node reference kapcsolattal.

0
0

Nagy Gusztáv

szantog képe

Ha csak és kizárólag pipálás jelenti a megoldást, akkor a flag modul doszt' elég. (Lásd követem ezt itt a dhun, ha nem nyírtuk ki a táborban edit: nem nyírtuk)

1
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

csakiistvan képe

vagy,
++

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

charlos képe

Csakhogy a gond az, hogy a megrendelő azt szeretné, ha a tagoknak személyre szabott feladatot adhatna ki.

Én project manager szerű megoldásra gondoltam még:
- Fő feladat,
-- Alfeladatok, mindenkinek más...

Létezik ilyen modul D7 alá?

0
0

--

Üdv:
Charlos