gallery2 magyarul

ordogos2 képe

Sziasztok!

Segítségeteket várom az alábbiakhoz:
Telepítettem a menalto gallery2-t. Minden rendben van, működik, de angolul jelenik meg. A hozzátartozó fordítást, importáltam, megpróbáltam kinyerni a fordítható részeket, a felület fordítása - keresés menüpont használatával megjelenő szavakhoz viszont ott a magyar megfelelő ennek ellenére továbbra is angol a megjelenés.

Azért választottam ezt, mert olyan galéria kell amihez hozzá lehet fűzni, hosszabb leírást, illetve a saját keresés mezőben használható, kulcsszavakat is meg lehet adni, rendezni stb.

Ha van esetleg hasonló, amit tudtok ajánlani, azt is szívesen veszem, de a fentiek figyelembe vételével.

Válaszotokat előre is köszönöm: Les

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
eMeLA képe

"A hozzátartozó fordítást, importáltam" ha jól sejtem ez egy .po fájl. Megnyitod notepad-dal beírod a magyar fordítást, és utána importálod.

Ha rendes akarsz lenni, akkor a fordítást a http://localize.drupal.org/ csinálod meg.

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

ordogos2 képe

Kösz a javaslatot!

Azonban, nem az a hiba, hogy nincs lefordítva, hanem az, hogy nem hajlandó a beállítások ellenére magyarul megjelenni. (De azt gondolom, hogy rájöttem a hiba okára: a szolgáltató ugyan engedi a translationt (gettext php kiegészítőt), de ennek ellenére a telepítéskor hiába választom ki a magyar nyelvet, nem eszerint folytatja, holott a saját környezetben ilyen esetben a telepítés azonnal átvált magyarra!)

Les

0
0