Gallery assist+image fuploader

jacem képe

Sziasztok!

A fenti páros hosszú évek alatt jól működött a neobase-n. Most új szerverre került át és látszólag jól működik a feltöltés csak a képek nem jelennek meg. Pontosan leírom, hogy mi történik. Létrehozok egy új galériát majd elmentem. Ezután a galériát szerkesztésre megnyitom és image fuploaderrel szertenék képeket feltölteni. Rákattintok az ikonra és kiválasztom a képeket. A képek neve meg is jelennek a szerkesztő felülelten. Utána a mentés gombra kattintok, majd a képeket a elkezdi feltölteni látszólag. Mikor végez, akkor ki is írja, hogy pl. 6 db kép feltöltve. Utána a megtekintésre megyek és sehol bélyeg kép és semmilyen kép, csak a csupasz oldla fogad. A beállításokat átnéztem ott hibát nem találtam. A szerveren megnéztem a gallery assist mappát, de ott a feltöltött képeket nem találtam. Az adminisztrációs részben a képek szintén nem látszanak, sőt az adatbázisban sem találok róla bejegyzést. Ugyanakkor hibaüzenetet nem kapok. Mi lehet a hiba, hogy nem kerülnek fel a szerverre a képek?

Köszi:Jacem

Drupal verzió: 
Geva képe

ellenőrizném a file rendszer beállításait: admin/settings/file-system
mert hogy a képeket az itt megadott hely szerint fogja eltárolni, esetleg ez még egy - költözés előtti - helyre mutat?

0
0
jacem képe

A fájlrendszer könyvtára: sites/default/files, az ideglenes könyvtára: sites/default/files/temp. Viszont most azt írja, ha a 6 fájl feltöltése végbemegy, hogy "6 files uploaded. Please wait until all images have been processed..." és nem vált át a megjelenítésre. Ez az üzenet órák hosszat kint van és nem történik semmi. Na ez mitől lehet miután a file feltöltés látszólag rendben lezajlott.

0
-1
Geva képe

és elvileg benne kell lennie, esetleg felhasználónként külön mappában, a feltöltött képeknek. (elvileg = a telepítés szerint, mert sajna nem találtam saját elérhető gallery assist-s honlapot)
látod őket?
http://simple.puntolatinoclub.de/docu/gallery-assist/folder-structure
Jogosultságok rendben vannak?
linket tudnál adni a galéria oldalához(ahol nem látszódnak a képek)? elérhető online?

0
0
vikicica22 képe

Image Fuploader okozza ezt a hibát :( Régebben nekem is ezzel volt sok problémám és úgy kellet döntöttem, hogy nem használom többet ezt a modult:(

0
0
jacem képe

Szia!

Te mit használsz a image fuploader helyett?

0
0
jacem képe

Szia!

A files mappába benne van a gallery assist mappa. A jogosultságok a szerveren elevileg rendben vannak, bár azokat a szolgáltató állítja be. A link: www.kodalykezi.hu A 6. osztály fotói között a ..Malacky linkre menj és ott nem látod. Ez természetes, mert tényleg nincs fennt a könyvtárakba a fotók. Köszi az eddigi segítséget.

0
0
Geva képe

a node contentje totál üres :-O
a fentebb, általam belinkelt dokumentációs oldalon videók is vannak, ajánlott további modulokról is szó van, hátha ezekből magad is rájössz hogyan tovább, illetve vikicica válasza lehet a megoldás
(biztosan működőképes a GA, valamikor egyszer nekem csont nélkül összejött, de már nincs hozzáférésem, nem emlékszem milyen upload-t használtam)

0
0
jacem képe

A gallery assist eddig tökéletesen működött és működik. Ha megnézed az oldalon található fotókat, akkor látod, hogy azzal semmi baj nincs. Itt az image fuploder okozza a hibát, hiszen a szerverre nem tölti fel a képeket. egyszerűen a feltöltés után a fentebb említett üzenetet küldi és nem megy tovább. A Node azért üres, mert a gallery assist nem tud mit megjeleníteni. Nem értem, hogy az image fuploder miért nem működik most.

0
0
aboros képe

hogy image_fupload, akkor ezt ne használd szerintem, elég elhagyottnak tűnik. igaz használja vagy tízezer site, de 110 nyitott bugja van és nem csökkent egy ideje, ha megnézed a grafikont. a hibajegyek között a gallery assistre keresve, nem vidámodtam fel. más utat próbálnék keresni, más fuploader megoldást. (nem követtem pontosan a szálat, ezért az se világos mire kell a gallery assist, azt se használtam nagyon.)

0
0

-
clear: both;

jacem képe

Akkor valaki mondjon olyan modult, ami együtt működik a gallery assisttal és tömegesen lehet vele képet feltölteni.

0
0
jacem képe

Sziasztok!

A fenti hibát nem az image fuploader okozza szerintem, mert megpróbáltam gallery assistban egyesével feltölteni a képeket, de úgyse jelennek meg illetve nem kerülnek be az adatbázisba a képek. Viszont a gallery assist szerkesztésénél megjelenik a következő:
One time lock
"Enable this parameter to avoid over head or long wait time in case your changes fields that are not part of the gallery. By enabled is all the data from gallery items excluded from the save process."
Ez előtt van egy pipa, amit hiába pipálok ki és mentem el a következő alkalomkor ismét megjelenik pipa nélkül. Na szerintem ez blokkolja a képfeltöltést is, ami látszólag az fuploaderrel megtörténik, csak a zárolás miatt nem kerül be az adatbázisba. Google barátunk nem mond sokat. Ezt találtam hozzá:
http://api.drupalhelp.net/api/gallery_assist/gallery_assist.module/funct... Azonban, ha a 905-ös sortól beszúrom a kódot és a megfelelő részt kikommentezem belőle, majd feltöltöm a
gallery_assist.module fájlt és beírom az oldal kezdőlapját a böngészőbe, akkor egy teljesen üres fehér lap jelenik meg. Mit cseszhetek el, vagy ezt az ONE TIME LOCK zárolást, hogyan tudom feloldani?

0
0