Gallery assist áthelyzése neobase.hu-ról

jacem képe

A neobase.hu megszünése miatt egy új tárhelyre helyezem át a honlapomat. Ezen van egy fotógaléria, amin több ezer kép van. A fotók gallery assist alatt vannak. Sajnos a neobase.hu-n az elérése a következő volt: sites/www.kodaly.neobase.hu/files stb. az új tárhelyen meg így kezdődik: sites/default/files stb. Miután az adatbázis mentést megcsináltam és az adatbázist átvittem az új helyre a rendszer működő képes, apró beállítások után. A fotó galéria szerkezet megjelenik, de a képek nem, mert még mindig az elérési útjuk, úgy kezdődik, hogy sites/www.kodaly.neobase.hu/files stb
Az adatbázisban a gallery_assist_item táblában lecseréltem a www.kodaly.neobase.hu-t defaultra. Ha egy-kettőnél kézzel csináltam ,akkor a kép megjelent, ha viszont a következő sql paranccsal, akkor nem: UPDATE table SET mezo=REPLACE(mezo,'www.kodaly.neobase.hu','default') Mivel több ezer van nincs kedvem egyesével a linkeket kicserélni. Gondolom, hogy más táblákban is ki kell cserélni a fenti hivatkozást, de még melyikben? Vagy, esetleg valaki már költöztetett át neobase.hu-ról fotógalériát:
Minden segítséget nagyon köszönök.
Köszi:Jacem

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Nagy Gusztáv képe

Nem biztos, hogy megoldás lesz, de ilyen esetben én az SQL export állományban szoktam egy programozói editorral replace műveletet csinálni, még az adatbázis import előtt. Persze ügyesen kell a keresés/csere mezőket beállítani.

1
0

Nagy Gusztáv

jacem képe

Azt megkérdezhetem, hogy te mit használtál erre?

0
0
aruna képe

editor jó szerintem, ami UTF-8 karakter kódolást tudja.
jEdit
VIM

1
0
jacem képe

Akkor a fenti is jó lesz. :)

1
0
jacem képe

Sziasztok!

Köszönöm a segítséget! Notepad++-al módosítottam az adatbázisban a hivatkozásokat és utána töltöttem vissza a szerverre. Így már jó lett a geléria és minden fénykép látszik!

1
0