Galéria megjelenitési hiba

bercee képe

Sziasztok
Volna egy olyan problémám, hogy galériát szeretnék készíteni gallery formatterrel az alábbi videó alapján: http://www.youtube.com/watch?v=WzrNrLFRJ0Q
Mindent megcsináltam ahogy a videóban is van, viszont a thumbnail-t valami miatt nem jeleníti meg.
Várnék segitésget!
köszi

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
csakiistvan képe

LOG? Ami a admin/reports/dblog oldalon van, nezd meg mit logol neked a Drupal, miutan megnezted a fajl rendszer beallitasokat a admin/config/media/file-system oldalon.
Valahol hibanak kell lennie, ha kint van a neten amit probalgatsz kommenteld be az urlt hogy megnezhessuk.

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

bercee képe

Rendben megnézem, de még annyi hiba van hogy bármilyen tartalomtipusbeli változtatást csinálok ezt a hibát dobja ki:
Notice: Undefined index: module _field_info_prepare_instance_widget() függvényben (/srv/www/balatonfured-apartman/www/modules/field/field.info.inc 387 sor).
Notice: Undefined index: module _field_info_prepare_instance_display() függvényben (/srv/www/balatonfured-apartman/www/modules/field/field.info.inc 355 sor).

0
0
bercee képe

megnéztem hogy mit ir a 355. és a 387. sorban
355: $display['module'] = $formatter_type['module']
387: $widget['module'] = $widget_type['module']

ha nincs beállitva jquerry meg hogy thumbnail legyen, akkor nagyban megjeleniti egymás alatt a képeket de amint a thumbnailt beállitom nem jeleniti meg

0
0