fscache modul beállítás

BalintApa képe

Sziasztok!

Teljesen kezdő vagyok a Drupal használatában, így könnyen lehet, hogy én rontok el valamit. A jelenség a következő:
Felrakom a Drupalra az fscache modult, (bemásolás modules könyvtárba, sql->adatbázis) majd administer/settings/fscache. Az oldalon csupán egy array felirat (ez a legfurább), meg a 'Save configuration', és a 'Reset to defaults' gombok látszanak.
Ha valaki tud, segítsen!

Előre is kösz!

BalintApa

csonti képe

A kérdés az, hogy milyen verziójú Drupalhoz tetted fel az fscache -t, mert jelenleg csak 4.6.x változathoz van. Ha 4.7 alá teszed be, lehet, hogy nem megy.
(ez fordítva is igaz, volt már olyan, hogy 4.7 modult tettem véletlenül 4.6 alá és sok hibaüzenetet kaptam). A modulok letöltésénél figyelni kell a verziószámra!
Az is kérdés, (ha jó a verziód) hogy feltetted és bekacsoltad -e hozzá a filestore2 modult?
Az én tapasztalatom szerint nagyon körültekintően kell installáni a modulokat, lehetőleg tesztelni előtte egy offline site -on, mielőtt élesben megy.
pl. az evaulation modult rohadtul nem ajánlom senkinek... :(

andras

0
0
Anonymous képe

Szervusz András!

Tényleg rossz volt a verzió. A régit leszedtem, az újat fel. Ez megoldotta a problémát.
Kösz a segítséget!
Sajnos azóta van másik bajom. :-)
Egy olyan oldalt akarok csinálni, ahonnan különböző állományok tölthetők le. A disknode modult kifejezetten ilyesmire ajánlják. Fel is tettem, és félig működik is. Lehet vele fájlokat feltenni, be is lehet illeszteni őket az oldalra (a File paths-ban megjelennek), de mentés után, a megtekintésben nem jelenik meg semmiféle link, amivel a letöltést el lehetne indítani.

Van ötleted?

Bálint

0
0
csonti képe

ugye xtemplate alapú sminket használsz? (pushbutton, bluemarine).
Ezekkel soha nem fog működni a fáj le/feltöltés (php5 esetén). Ezen még az sem segít, ha letöltöd a sourceforge -ról a legújabb xtemplatet.
Próbáld ki másik sminkkel pl. box_grey -jel.

dhost.hu admin

0
0
BalintApa képe

Valóban bluemarine-t használtam. Letöltöttem a phptemplate engine-t, meg a boxgrey-t, de a disknode ezzel sem megy.
Valójában a feltöltés ment simán. A probléma az, hogy a disknode linkjei nem jelennek meg. Kiválasztom a feltöltött állományok közül azt amit letölthetővé akarok tenni, de a mentés után a disknode oldalon nem jelennek meg linkek.

BalintApa

0
0