front page beállítása

tamoca képe

feltettem a front page modult 5 ös drupalon teljesen simán felment csak felmásoltam engedélyeztem és kész. az anonimus meg az autenticated user tehát a bejelentkezett meg a bejelentkezetlen más tartalmat láthat de hogy lehet beállítani?
a modul beállításnál ki lehet választani az anonimust
"Front Page for anonymous user "a tözsbe beírtam a htmlkódot , valamint a "Front Page for authenticated user" hez is beírtam azt a html kódot amit szeretnék látni ha már bejelentkeztem. De nem az jelenik meg. LEHET ÁLLíTANI "THEMED", "FULL" "REDIRECT" itt lehet a megoldás csak nem jöttem rá még, szóval pár sorban ha valaki ismeri irja le mit hova.

tamoca képe

tamoca
ismeretlen?
Vagy falteniszezek?

0
0

tamoca

pp képe

Valószínűleg senki nem használja a front page modult, vagy aki használja arra gondolt, már rég rájöttél, mert annyira egyszerű a megoldás. A "webhely beállítások"/"webhely információknál" az alapértelmezett címlaphoz be kell írni azt, hogy "front_page"

Hogyan jöhettél volna erre rá magad? El kellett volna olvasnod a modulhoz mellékelt README.txt-t, mert minden modul telepítése előtt el kell olvasnod a README.txt

pp
Nézd meg hogyan csinálják a fórumozásban profik. Avagy magad uram, mert szolgád itt nincsen!
Persze lehet, hogy nem ez a hiba, de hát Te adtál meg kevés adatot. Doktor úr itt nyomom fáj, itt nyomom fáj, itt nyomom fáj, mi lehet a bajom. Eltört az ujjad... ;)

0
0
Anonymous képe

Sziasztok!

Beállítgattam a frontpage-et, azt szeretném, hogy az anonymous user-eknek egy
darab tartalom jöjjön csak fel, valami szöveg, és nem pedig az hogy nincs jogosultságod, be kell jelentkezned. A tartalmakat csak a bejelentkezett user-ek nézhetik meg (szigorúan).

A frontpage beállításai után a szokásos "nincs jogod a tartalmakat megtekinteni" szöveg jött fel,
de be sem lehetett jelentkezni. SQL-el kellett helyreállítgatnom a dolgokat a variables táblában
hogy be tudjak egyáltalán jelentkezni, és az admin felületen kikapcsolgassam a beállításaim.

Szívok ezzel egy ideje, mi a szép megoldás arra, hogy egy tartalmat (pl írást, vagy blogot) megjelenítseg az anonymous usereknek, de a többi tartalomhoz be kelljen jelentkezni?

Köszi előre is!
Dávid

0
0
Illyés Edit képe

Többféle megoldás is lehetséges. Ha csak egy egyszerű szöveget szeretnél kiíratni a névtelen látogatónak, akkor a page.tpl.php-be beillesztesz egy feltételt, ami alapján kiíratod – vagy nem – a $content változót:

<?php
global $user;
if ($user->uid) {
print $content;
 }
else {
print 'Regisztálj, ha látni akarsz valamit!';
 }
?>

Teljesen egyéni nyitólap sablont is készíthetsz, ennek neve page-front.tpl.php.

0
0
Anonymous képe

Köszi :) egyenlőre ez lesz.

Igazából ezt megtaláltam, csak nem akartam belehackelni a theme-be.

Köszi
Dávid

0
0
tamoca képe

tamoca
valóban így kell beállítani köszönöm jól működik.A www.resurgambutor.hu ahol ezt feltettem ha valaki akar más tartalmat a bejelenkezetlen és a regisztrált felhasználóknak szívesen megosztom hogyan ment, köszönöm a segítséget.

0
0

tamoca

pp képe

Nosza, indíts egy új témát, ahol értelmesen leírod a problémát és rögvest a választ is, had legyen itt meg ez az infó is! Te is örültél volna, ha egyből megtalálod nem?

pp
(és most nehogy az úszómesteres példával gyere, mert itt nincsenek mesterek és tanítványok, csak emberek akik ugyan úgy meg akarnak tanulni úszni, csak van aki már régebb óta áztatja a fenekét!)

0
0