Frissítés Drupal 6.28-ról

mindwalker képe

Sziasztok!

Kezdőként tenném fel a következő kérdéseket egy korábban félbemaradt, most folytatólagosan készülő portállal kapcsolatosan:

- 1., A 6-os verziót csak év végéig támogatják, ami azt jelenti, hogy minél hamarább át kell térni a 7-re. Aztán utána sürgősen 8-ra?

- 2., A javaslat szerint a jelenlegi 6.26 verzióról első lépésben a legfrissebb 6.33-ra kell frissíteni, és utána jöhet a nagyobb ugrás a 7-re ill. pontosabban a 7.31-re. Helyes ez így?

- 3., Minden modul jó lesz az alaprendszer frissítése után? Vagy: van mindegyiknek 7-re jó változata és simán frissíteni kell azokat is? Vagy: van amelyeket ki kell váltani mással?

A teljes szervertartalomról készült biztonsági mentést.

A válaszokat előre is köszönöm!

Taxonomy upgrade extras: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
csakiistvan képe

1., a 6-os verziót addig támogatják amíg ki nem jön a stabil 8-as, emi erősen kétséges hogy idén még megérkezik.

2., 6.26 frissításe 6.33 ra az igaz, de a hetesre frissítés más tészta. Kérdés milyen komplex a site, minden contrib modulnak és sminknek van e hetes verziója, ha nincs mivel tudod kiváltani.

3., csak a core modulok lehetnek stabilan jók, a többi kétséges, ehhez javasolt egy fejlesztői kompetencia ha valami gigszer van akkor tudjon valaki mit csinálni és ne guglizni kelljen mi lehet a hiba.

1
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest