Friss hozzászólások számát nem tudom változtatni

Joee képe

Drupal 7-en nem tudom megváltoztatni a "Friss hozzászólások" számát. Jelenleg 5 hozzászólás látható csak és ha új hozzászólás érkezik, akkor a régebbi nem látszik és csak az 5 legfrissebb marad látható.
Views és Views UI modulok bekapcsolva.
Itt próbáltam átálítani: /admin/structure/block/manage/comment/recent/configure Itt van egy "Az új hozzászólások száma" opció, de bárbilyen számot (kisebbet vagy nagyobbat) adok meg, a címlapon nem változik a hozzászólások száma.

Drupal verzió: 
Sk8erPeter képe

admin/structure/views/view/comments_recent/edit

és ha itt próbálod, a Views UI-on keresztül átállítani a
"Use pager: Display a specified number of items | 5 items"
részt, az 5 items-re rákattintva, más számot beállítva?

2
0
Joee képe

Sikerült átállítani. Mivel az előzőekben leírt helyen nem ezt lehet változtatni, most már csak az érdekelne, hogy ott mit lehet változtatni, mert nekem úgy tűnik, hogy ott is ennek kéne lennie értelem szerűen?
Elég bonyolult és nehezen kiismerhető (értelmezhető) menürendszert sikerült összehozni ennek a Drupal programnak.
Köszönöm a segítségedet.

1
0
Sk8erPeter képe

Szívesen!
Ennek a kódját még nem néztem, hogy miért nem működik ott a limit átállítása, de tényleg elég hülye hiba, úgy kéne működnie, ahogy írod.

Ettől függetlenül ez egyébként nem a core része, hanem a Views által gyártott blokk, és hibák mindig lehetnek; ezenkívül ez nem a menürendszer nehézkességére utal, hanem csak egy programozói bakira. :)
Miután megismerkedtél a Views-zal, meg úgy általánosságban is belejöttél a Drupal kezelésébe, minden kicsit más lesz, jóval gyorsabban kiigazodsz rajta, és szép lassan (hát igen, sokáig tart, hosszú a tanulási idő, ez tapasztalat is) rájössz, hogy végül is összességében egész logikus mégis. :)
Ne add fel, tényleg nem egyszerű, de megéri! :)

1
0