Friss blogbejegyzések blokk átméretezése

Rower06 képe

Friss blogbejegyzések blokknak szeretném fixálni a méretét,mert az a blogbejegyzések címének hossza miatt változik.A kérdésem az lenne, hogyan tudom ezt megtenni?

Segítségeteket előre is köszönöm!
Rower06

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
lysander19 képe

Ezt csak CSS el tudod megoldani.
Ha szélességet akarod limitálni akkor width: 150px;

A magasság kicsit kényesebb, mert ha hosszú a cím mindenképp lejjebb fogja tolni, érdemes ilyenkor a views-ben korlátozni a karakterek számát.

1
0
aboros képe

ugyanúgy átméretezheted, mint bármilyen divet. nem tudom nálad mi a neve annak a blokknak vagy mi állítja elő, ettől függ a megfelelő kiválasztó, de ha mondjuk itt a drupal.hu friss hozzászólások blokkal szeretnék ilyet tenni, akkor ez kéne a cssbe:

#block-views-comments-recent-block {
  height: 300px;
  overflow-y: scroll;
}
1
0

-
clear: both;

Rower06 képe

Megpróbáltam ezzel a css-el:

  1. #block-blog-recent{
  2. height: 200px;
  3. overflow-y: scroll;
  4. }
Ezzel az a baj, hogy ha megfelelő méretűre állítom a divet,akkor az alatta lévő valamiért rácsúszott.A views-zal létrehoztam egy blokkot,ami a közzétett blogbejegyzések közül mutatja az 5 legfrissebbet.A mezőket csonkoltam megfelelő méretűre.Csak az a baj,hogy így eltűnt a tovább link a blokk aljáról,ami az összes blogbejegyzésre mutatott.Próbáltam tartalomhivatkozást hozzáadni,de az az összes mezőhöz tett egyet.A views modullal már meglévő divet nem tudok szerkeszteni?
0
0

Kezdő vagyok, de tanulni akarok!!!

Köszönöm mindenkinek a segítségét és a türelmét :)

Rower06 képe

A lapozó segítségével megoldottam a tovább gomb problémát.Még egy kérdésem lenne,hogy a csonkítás miatt a hivatkozások egy része eltűnik.Azt hogy tudom elérni,hogy ha rámegyek a kurzorral,megjelenítse a teljes hivatkozást(blogbejegyzés címet)egy kis buborékban fölötte?Köszönöm a segítségeeket!

0
0

Kezdő vagyok, de tanulni akarok!!!

Köszönöm mindenkinek a segítségét és a türelmét :)