Frissítés 6.20-6.22

Anonymous képe

Sziasztok!

Néhány dologban szeretnék pontosítást kérni, bár a frissítés lényegében sikerült.

Tehát offline mód, smink alapra, egyéb modulok kikapcsolása (a rendszer részét képező modulok maradhatnak, amiket bekapcsoltam), vagy csak az alaprendszer - szükséges - részei?

Aztán sites marad, minden más töröl (feltéve ha rendesen minden a sites-ba lett téve).

Utána feltölteni a 6.22-es HU-ra összefésült verzióját.

Itt a sites-ban lévő default.settings file-t ki kell cserélni az újra?

Majd belépni, az adminisztrációs felületen, a modulok résznél lefuttatni az update linket (gondolom ez ugyan az, mintha a böngészőbe írnánk be, hogy update.php az oldal neve után).

Itt nekem a Color modulra panaszkodott, de aztán nem volt gond.

Ezután smink és külön felvett modulok visszakapcsolása, esetleg még egy Állapotjelentésben lévő "futtatás a böngészőből" (ez megcsinálja az update-t is, vagy nem?)

Aztán kész.

Jelen állás szerint milyen modul segít ebben, tehát, hogy ne kelljen a modulokat egyenként ki-be és gondolom a cache, watchdog és sessions táblákat üríteni kellene még a kezdetnél.

Kösz a válaszokat előre is!

Drupal verzió: 
szantog képe

Ha nem főverziókat frissítesz, akkor nem muszáj kikapcsolgatni a modulokat, de mindenképpen legyen bekap. 99,9%-ban nem lesz gond
A default.settings.php-ba elég esélytelennek tartom, hogy valaha is belenyúljanak, de egyszerű, nézd meg a changelogot, ott írnak benne, ha valami ilyen van.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

vacati képe

Kösz, de melyik modulokra érted, hogy nem kell kikapcsolni. Az alaptelepítésben lévő, de alapból nem bekapcsoltakra, vagy a külön feltelepítettekre?

0
0
szantog képe

a rendes contrib modulokra.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.