Fotógaléria_készítése

BadStyle képe

Üdv !

Keresek olyan embert, aki tudna csinálni egy általam kiválasztott sémára tervezett fotógaléria oldalt, neobases drupalra.

Hogy miért ? Ennek több oka van, de a legegysszerűbb:
Én nem tudok. Már próbáltam többször is, mindenhogy de sehogy nem tudom megcsinálni, jó tudom hogy az a legegyszerűb ha mással csináltatom, de nekem nem megy, és most jöhetnek az okoskodások hogy nézzem jobban át, meg keressek oktató anyagot, de most ez nem fog menni, sorry . .

Ha úgy érzed képes vagy rá, és tudsz segíteni, akkor én bizalmat adok, megadom a neobases userem, addig, amíg elkészül a galéria.
Csak össze kell dobni, az oldalt, a képfeltöltést, meg a menüket talán meg tudom csinálni, csak az alap vázt kell felépíteni.

Nem húzom tovább, aki segítene jelezze már nekem itt, és akkor megbeszéljük a részleteket !

Kérlek segítsetek !

Válaszokat előre is köszönöm !

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
BadStyle képe

Már 3 -an is írtak ez ügyben, ha kell még segítő majd szólok, egyelőre ennyi, de kiemelném hogy nincs rá pénzem hogy fizessek a galériáért.

Szóval aki pénzért csinálná, az ne írjon, mert nem tudok annyit fizetni !

Thx a megértést !

5
-2
tatarbj képe

talán akkor nem a munkaközvetítő a megfelelő hely erre a dologra.
Itt mindenki dolgozik, szabadidejében próbál segíteni azoknak, akik kérdeznek. A munkaközvetítőben pedig állást keresnek az emberek, akár alkalmit, akár fixet. Nagyon megtévesztő, ha feladsz itt egy hirdetést és utána egyébként jelzed, hogy fizetni nem tudsz érte, de valaki csinálja meg neked...
Ugye érzed, hogy ez miért gáz?
Üdv, tatarbj.

0
0

---
Tatár Balázs János

szantog képe

Én írtam neki: http://drupal.hu/comment/62491#comment-62491
mondjuk ezt én sem gondoltam.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

BadStyle képe

Igazad van, de én nem tudtam eleve hogy fizetős, mostmár tudom !
Sorry

0
0