fotó galéria, letöltés

Anonymous képe

egy megbizható müködöképes galéria modul és egy letöltés vagy link kezelő modul kellene

találtam és le is töltöttem az acidfree-t de telepitéshez suta vagyok olvasgattam keresgettem semmi hasznosat nem találtam lehet ahhoz is suta vagyok...

bered.uw.hu - 4.7.2-es motor.

Hojtsy Gábor képe

Az image és gallery 2 modulok is biztosítanak galéria nézetet. Talán azokat is érdemes lehet megvizsgálni.

0
0
Anonymous képe

másik pedig az lenne hogy mikor hirt irok akkor egy kicsit konfortosabb szovegszerkesztöt tudjak használni tudjam formázni a szöveget képet tudjak beágyazni stb...

0
0
Hojtsy Gábor képe

1. Ez itt a "fotó galéria, letöltés" téma. Nem szövegszerkesztésről szól
2, Sok más helyen felmerült ugyanez a kérdés a Drupal.hu-n, nem nehéz megtalálni.

0
0
Anonymous képe

Felraktam az image modult asisstantal együtt müködik is csak nem ugy ahogy én szeretném... egy hirt kell irnom hogy berakja a galériába is... na mindegy leirom az elvárásaim ilyen létezik e? thumbnail képeket ne keljen külön külön késziteni.. tehát feltöltöm a normál méretü képeket egy alkönyvtárba az oldalon kijelölöm az alkönyvtárat meg létrehozok egy galériát ahova bepakolhatja a képeket és utánna klikk és rendezze nekem az összes alkönyvtárban lévö képet egyszerre be kötegelt feltöltést használva.. szoval vannak ilyen lehetöségeim drupalba?

0
0
noodlee képe

Sziasztok!
Nem nagyon vágom az angolt, és arra kérnélek benneteket, hogy mondanátok valami jó letöltés modult? Mint pl ami a drupal.org-on van.
Előre is köszi!

0
0
Schmile képe

Én személy szerint még nem használtam letöltés modult, de a Drupal.org a project modult használja.

0
0
noodlee képe

Nagyon szépen köszönöm!

0
0
noodlee képe

Egy jó letöltésmodult tudnátok ajánlani?
A Project-tel sehogyan sem boldogulok. Fesz hibaüziket küld. :(

0
0
noodlee képe

Feltettem a modult, de az SQL- sehogy sem akart felmenni rendesen.
Kicsit belebuharáltam akkor fel tudtam tenni, de nem tudok letöltéseket feltölteni, ezt írja ki:
user warning: Table 'drupaladventure.project_projects' doesn't exist query: SELECT DISTINCT(n.nid), n.title, nr.teaser, nr.format, pr.path, pr.version, MAX(pr.changed) AS changed, COUNT(*) AS release_count FROM node n INNER JOIN node_revisions nr ON n.vid = nr.vid INNER JOIN project_projects p ON n.nid = p.nid LEFT JOIN term_node r ON n.nid = r.nid INNER JOIN project_releases pr ON n.nid = pr.nid WHERE n.status = 1 AND r.tid = 44 AND pr.status = 1 AND pr.path <> '' GROUP BY n.nid in /USER/adventuregames/adventuregames.hu/www/includes/database.mysql.inc on line 120.

Mi lehet a baj?
Nagyon amatőr vagyok ebben a témában. :(

Előre is köszi a segítséget!

0
0
Aarnyek képe

Letöltöttem, felpakoltam a serverre, a telepítő szépen megindul, de...

Már az első lépésnél elakadok.
Letöltöm a megadott autentifikációs txt filet, majd feltöltöm a megadott mappába de mégsem enged továbblépni azzal az indoklással hogy a megadott kód nem érvényes??

Ha valaki ütközött már ebbe a problémába és sikerült megoldania
Esetleg megosztaná velem a megoldást?

Előre is köszönöm

Zoli

0
0
kovee képe

Üdv
Nekem ugyan ez a problémám. viszont ha "kiherélem" az autentification... -os filét akkor meg ott van agomb h tovább a második lépésre de azzal meg nem csinál semmit ha rákatintok.
Sikerült már megoldani vh aproblémát? Ha igen irj(atok) a [email protected] -ra nagyon jo lenne ha sikerültne beüzemelni.
Köszi Üdv Kovee

0
0
zolee képe

itt találsz részletesebb infót a gallery2 telepítéséről: http://drupal.hu/hirek/20050510/gallery2 .
nekem személy szerint sikerült telepíteni, de nem vagyok vele túl elégedett. Feleslegesen lassítja az egész oldalt. bőven elég a drupalos image, album esetleg a flash gallery modul...

0
0
Anonymous képe

Én is felraktam a Gallery2-őt az extra.hu ra, nekem is volt vele szívás safe mode on miatt, és a 16 megás php limit miatt, amit a drupal modul zabál fel, 24 re lenne szüksége.
Ez alapján raktam fel: http://shawking.free.fr/blog/?p=12
Azt tapasztaltam még, szerintem időkorlátos az autentifikációs file, egyszer újra kellett kezdenem.., mert közben olvastam.

0
0
Anonymous képe

Célom egy olyan galéria létrehozása, ahol értékelni lehet a képeket, esetleg kisebb hozzászólás de az nem fontos. Viszont szeretném hogy a képeknek legyen álneve, mert az eredeti neveket nem akarom átírni, viszont ha bélyegkép nézetben vagyok, akkor a filenevek elég csúnyán belelógnak a képekbe. A képeket csoportosítani szeretném, az álnévnek 2 részből lenne jó állnia egy a szerző, egy pedig a kép címe.
Ha a szerzőre kattintok, akkor tőle jelenjen meg az összes kép.
Alapértelmezetten bélyegképek legyenek, s ha rákattintok, akkor lehessen lapozni és nagyban nézegetni.

Nekiálltam én is egy galéria összeállításának. Gallery2 vel kezdtem, de nem jött össze az extra miatt. OG galleryvel próbálkoztam (http://drupal.org/project/og_galleries) sikertelenül. Elvesztem a beállításokban. Valaki tudna segíteni, nem igazán találtam lépésről lépésre hogyant, de az is lehet rosszul kerestem. Még eléggé friss vagyok drupalban, előre kösz ha valaki tud segíteni.

0
0
Anonymous képe

Hali szeretném segítségeteket kérni, ráakadtam egy nagyon szimpatikus galériára, hogyan lehetne beleintegrálni a Drupalba?
http://www.tinywebgallery.com

Jommlához találtam, meg e107 hez, csak mire nekem lenne szükségem Druplhoz nem láttam, de az is lehet én voltama figyelmetlen.

köszi a segítséget!

0
0
tótnorbi képe

Kis segítséget kérnék csak ezzel, mármint a képkezeléssel kapcsolatban: olyat lehet, hogy a képek thumbnail-jai alatt megjelenik, hogy hány darab hozzászólás érkezett hozzá?..

Előre is köszönöm,

=)

0
0
pp képe

Kérlek ezt indítsd el új témaként.

Kérek mindenkit, hogy itt ne válaszoljon erre a kérdésre!

pp

0
0