Fordítási probléma: Webform modul

Luigi.hu képe

D7 alatt használom a Webform modult, de az aktuális 7.x-3.18 verzióhoz nincs fenn a fordítás, csak a 7.x-3.17 létezik a http://localize.drupal.org/translate/languages/hu -n.

Az "admin/config/regional/translate/update" oldalon talán a fenti verzió eltérés miatt azt látom a Webform modulnál (a többi modul aktuális), hogy "Nincs elérhető fordítás" , és "kézzel" sem sikerül a .po file alapján a frissítés.

Elmondaná vki, hogy mit lehet tenni ilyenkor, hogyan frissítsem ezt a modult "trükkösen"? :-)

Lehet, hogy ehhez a problémához kapcsolódik, de a webformnál a "File feltöltés" összetevőnél a "Tallózás" nyomógomb nevét nem tudom megváltoztatni az angol oldalnál "Browse"-ra.
A "admin/config/regional/translate/translate" oldalon a "Tallózás" szöveg nem található, és a "Browse" kifejezés sem ad olyan eredményt, ami erre a nyomógombra utalna. Hol lehet ezt megváltoztatni?

Itt van a félkész minta oldal, ahol ez látható: http://www.professzionalisdomain.hu/en/contact

Előre is köszönöm.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
CsatolmányMéret
Kép ikon Webform no update.jpg25.62 KB
szt képe

A Webform többnyelvűsítésekor nagy segítségemre volt a Webform Localization modul. Még mindig dev, de nem kell megijedni, már sandbox korában is alkalmas volt a feladat megoldására.
Feltétlenül egy tesztoldalon próbáld ki, mert először lehet, hogy bonyolult lesz, de igazából nem az :)

0
0
Luigi.hu képe

A Webform többnyelvűsítésére ez a modul tökéletesnek tűnik, ránézésre nagyon sokat tud, letöltöm és megnézem közelebbről. Köszönöm a tippet.

Az eredeti problémára - ami nem a webformhoz kötődik - vajon mi lehet a megoldás?

Veszettül nagy gondban vagyok a fordításokkal, mert nem találom az egyes elemeket, pedig meg kellene néhányat változtatni.

Jó példa erre még a bevezetők végén található "További információ" link szöveg, ami a teljes tartalom oldalára visz. Ez hol a csudában van eltárolva, hol lehet ezt elérni, mert az "admin/config/regional/translate/translate" oldalon ez nem található?

Tudna vki még erről infot vagy egy jó leírást adni?
Köszönöm.

0
0