Foglaltsági naptár több apartmanhoz

u04pakh képe

Sziasztok!
Egy apartmanház részére készítek foglaltsági naptárat (Date + Calendar + Views modulokkal), de az apartmanok foglaltságának külön-külön történő kezelésekor elakadtam. Készítettem ehhez két tartalomtípust (legyen apartman1 és apartman2) dátum1 és dátum2 mezőkkel.
A Calendar modul által létrehozott nézetet "testre szabtam", a megfelelő mezők (itt tartalom: dátum1) és szűrő hozzáadásával (itt tartalomtípus=apartman1)
Ezt a nézetet klónoztam és átneveztem apartman2-re.
A mezőknél a tartalom: dátum1-et töröltem, helyére a tartalom: dátum2 került, a szűrőt is átállítottam tartalomtípus=apartman2-re.
Beállítottam az útvonalakat is /apartman1-re és /apartman2-re, melyek külön menüben jelennek meg.
Amikor beküldök egy apartman1 tartalomtípust (kezdő és végdátummal) szépen meg is jelenik a /apartman1 útvonalon a naptár.
Amikor viszont beküldök egy apartman2 tartalomtípust (kezdő és végdátummal) a /apartman2 útvonalon megjelenik a naptár, de a beállított kezdő és végdátum már nem látszik, csak az üres naptár.

Minden segítő választ előre is köszönök.

Üdv,
u04pakh

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
aboros képe

de ez a modul pont ezt a felhasználási területet fedi le naptárostul kiskutyafüléstül. szerintem érdemes kipróbálni mielőtt nekilátsz magadtól összelegózni, hátha pont tud mindent amit szeretnél.
https://www.drupal.org/project/rooms

1
0

-
clear: both;

u04pakh képe

a tippet. Megnézem a modult, remélem jó lesz a célra, de előtte PHP update kell sajnos.

0
0
lazar képe

Az aboros által említett rooms tökéletesen megfelel erre a célra - és nem bonyolult beüzemelni.

1
0
u04pakh képe

de! Arra amire nekem kell, túl sokat tud, ráadásul egy rakás egyéb modult is telepíteni kell mellé.
Az eredeti cél ügye az volt, hogy 3 külön apartman foglaltságát szemléltessem. Meg is találtam rá a modult: Availability Calendar. Egyszerű mint a faék. Három tartalomtípust kell létrehozni a három apartmanhoz availability calendar mező típussal. Gyakorlatilag node edit-ben csak kattintgatni kell a naptárban az adott napokon.

Köszönöm a hozzászólásokat!

0
0