Flash doboz

BergR képe

Sziasztok!

Szeretnék 1 flash-alapú dobozt az oldalamra! Olyanra gondolok, mint ami a blikk.hu-n és a filmclub.hu-n "bocs nem reklám" is van!

Próbálkoztam a Diaporama modulal de az nem egészen az amire én gondolok!
Aztán kipróbáltam a Newsflash modult is az pedig az ékezetes szöveget olvashatatlanná alakítja, és a megjelenése sem dizájnos!

Ha tud valaki egy olyan modult vagy valami megoldást erre nagyon hálás lennék érte!
Köszi a válaszokat!

Fórum: 
Nagy Gusztáv képe

Létre hozol egyet, megszerkeszted HTML szinten és kész.

0
0

Nagy Gusztáv

BergR képe

Gondoltam létezik valami modul erre is, hogy beküldött tartalomként lehessen szerkeszteni mint pl az oldal vagy az írás és létrehoz egy flasht képpel szöveggel hivatkozással etc... De ha nincs más marad ez a megoldás!

Köszi

0
0
Nagy Gusztáv képe

Ha ilyen egyszerűen megoldható, miért kellene ezt külön modullal bonyolítani?

Nem értelek.

0
0

Nagy Gusztáv

BergR képe

Csak csatolom a címhez és a szöveghez a képet és a modul rá teszi! És ha több tartalmat küldesz be akkor 1 blokkban egymás után akár effectelve szépen megadott időnként kicserélné!

Sajnos én ilyet csak sima html-ben nem tudok!
Az pedig, hogy mindig photoshopoljak meg a többi macera hát... De ha nincs más marad ez!

De ha a filmclub.hu -n megtennéd nekem, hogy megnézed akkor tudni fogod mire gondolok!

Egy képen rajta a cím rövid szöveg és pár másodpercenként cserélődik anélkül, hogy az oldal újrafrissülne! Én is pont olyat szerettem volna!

Köszi

0
0
szikar képe

Te nem is flash alapú blokkot akarsz, hanem a tartalamak slideshow szerű cseréjét a blokkban ha jól értem. Nézd meg a Views Slideshow modult.

Mellesleg eléggé félreérthető volt a kérdésed, én is azt olvastam ki elsőnek belőle, amit Gusztáv: flash animációt akarsz beilleszteni egy blokkba a kérdés szerint.

0
0
BergR képe

Bocs, ha félre érthető voltam! Fent van a Views Slideshow modul, de a beállításain kívül semmit nem tudtam vele kezdeni!

Kérdésem az lenne, hogy hogyan és mit tudok ezzel művelni?

Köszi a választ

0
0
Nagy Gusztáv képe

Totálisan. Olvasd el az eredeti kérdésed, abból az látszik, hogy NEKED MEGVAN az a flash programod, amit be akarsz illeszteni. Azét ilyenkor nem csak magadnak, hanem jónéhányunknak csinálsz felesleges köröket.

0
0

Nagy Gusztáv

BergR képe

Annyira azért mégsem volt az! Azért írtam, ha esetleg rosszul fogalmaznék hogy ott vannak azok a bizonyos weboldalak olyan dobozt szeretnék létrehozni én is! Aki valóban segíteni akar az megnézi, hogy miről is beszélek! Gondolom Te ezt nem tetted ezért volt neked "felesleges kör"!

De azért köszönöm, hogy próbáltál segíteni!

0
0
Nagy Gusztáv képe

Szerinted azokra az oldalakra oda volt írva, hogy az általad emlegetett beillesztendő flash még nincs is meg?!

0
0

Nagy Gusztáv

BergR képe

Eszemben sincs vitatkozni! Én abból indultam ki, hogy az általam említett modulok "Diaporama" "Newsflash" eléggé ismertek. Gondoltam, hogy ebből kiderül az is, hogy milyen típusú modulra gondolok! És a második hozzászólásomnál szerintem konkrétan leírtam, mit szeretnék. Idézem.:

Gondoltam létezik valami modul erre is, hogy beküldött tartalomként lehessen szerkeszteni mint pl az oldal vagy az írás és létrehoz egy flasht képpel szöveggel hivatkozással etc...

Bocs, ha ezzel gondot okoztam neked! Nem is akarok én ezen vitázni engem egy megoldás sokkal jobban érdekelne!

Köszi és még 1xer bocs!

0
0