Firefox (!) nem enged be

zeniten képe

Üdv!

Firefox alatt csak úgy lép be, ha elmentem a jelszót, és újraindítom. Ha kilépek, és újra próbálok belépni, akkor nem. Sütik rendben vannak (engedélyezve), és Opera, IE 7 alatt nem áll elő a jelenség, rendesen belép.
Fordított esetre van egy topic (drupal.hu/node/753), de mivel az autómatikusan beengend, nem találtam az ott adott megoldásban használhatót.

Köszönettel:

Fehér András

Fórum: 
nevergone képe

Üres profillal próbáltad? Mentsd el a jelenlegi Firefox profilod, töröld, majd egy teljesen újjal próbáld meg. Nekem ha ilyesmi gondom volt néha, mindig a sütik, és egyéb mentett tartalmak "megkeveredése" volt az oka.

0
0
zeniten képe

Köszi, tényleg segített. Az érdekes az a dologban, hogy egyszerre következett be nálam (munkahelyi és otthoni gépen egyaránt), és az operátornál, aki tartalmakat tölt fel rá (linuxos gépen), ezért nem a Firefoxban kerestem a hibát:

tehát hasznos lenne tudni, mi okozhatta: szerver áttelepítése (erről nem sokat tudok, a webhosting utólag mondta), vagy valami Drupal manipuláció, netán sql kavarodás? A további hasonló esetek elkerülése miatt kérdem
(nem tudom mikort lépett fel a probléma, mivel automatán engem mindig beengedett)

F.A.

0
0
lukibali képe

Mivel jobban a témába vágó fórumbejegyzést nem találtam, egy Firefoxos "csemegével" jelentkeznék:

Készítettem a www.collingo.hu oldalamra egy popup javascriptet az Impact Popup programmal (talán nem mellékes körülmény, hogy sessiononként egyszeri lefutás van beállítva a scriptben...)

A címoldali tartalom elején meghívom a scriptet emígyen (mivel csak a címoldalra való belépéskor szeretném, ha az ablak felbukkanna):

<!-- POPUP -->
<script src="/drupal/popups/script.js">
</script><!-- END -->

Tök jól működik is IE 6 és 7 alatt, meg Firefox 2 alatt is. Csakhogy: ha Firefoxban a popup bezárása után rákattintok a "címlap"-ra vagy a Primary Linkek valamelyikére, akkor onnantól fogva a Primary Links 2-3-4. (és néha az 5.!!!) eleme inaktívvá válik, nem lehet rákattintani. Ha törlöm a személyes adatokat, akkor elsőre működik, aztán másodjára már nem...

A hiba "természetesen" csak a popup beillesztése óta áll fenn...

0
0
Pasqualle képe

az a gond, hogy az a popup nem tunik el eleg jol, es eltakarja a fel oldalt, vele egyutt a primary menudet is..

toltsd le:
http://www.getfirebug.com/
kapcsold be, kattints az inspect gombra, huzd az egeret az oldal kozepere, es rogton latod mi a gond..

0
0
lukibali képe

Pasqualle köszönöm, tényleg betakar az ablak.

Mondjuk ettől még nem oldódik meg a gondom, de azt hiszen, legokosabb ha felveszem a kapcsolatot az Impact Popup program forgalmazójával...

Köszi még egyszer!

0
0