Files könyvtár másik szerveren?

csonti képe

Sziasztok,

egy komplett drupal oldalt kell költöztetnem egyik szerverről a másikra. Az új (magyar) tárhelyen sajnos nagyon kevés hely van, az oldalnak sok a képanyaga, ezért azt szeretném valahogy megoldani, hogy a files könyvtár egy másik tárhelyen (adott esetben a bluehost.com) legyen.
Be lehet úgy állítani valami trükkel a files útvonalat, hogy egy bluehoston levő könyvtárt nézzen annak? Sajnos domaint odavinni elég körülményes, inkább lehetetlen. Ráadásul az adott drupal egy 4.6, elég speciálisan, acidfree -vel megspékelve, saját smink, így a frissítés is felejtős. Bocs, ha rossz a kérdés, akkor inkább ne legyen válasz. :)

nevergone képe

Emlékeim szerint jelenleg sajnos ez nem oldható meg?
De azt nem értem, hogy a frissítés lehetetlen, meddig próbálod "hurcolászni" az oldalt, aminek a kódja már régen nem támogatott, és adott esetben bármikor felnyomhatják? Pláne, hogy azóta már jelent meg Acidfree, akár az ötössel is meg lehetne próbálni. A saját smink miatt pedig végképp nem értem, miért lenne felejtős.

0
0
pp képe

Hát ha a távoli fájlrendszert be tudod map-elni a másik rendszer alá akkor működhet a dolog, de félek ez nem fog menni. Ugyanis nem véletlenül korlátos a tárhely. ;)
Miért nem kértek több tárhelyet, vagy mentek olyan szolgáltatóhoz, aki több tárhelyet ad?
A domain-t el lehet hozni, mert tudtok regisztrátort váltani, ha az nem jó aki volt, tudtok nameservert váltani, ehhez ugyan a regisztrátor kell, de azt lehet ugye váltani. És ha van nameserveretek akkor oda mutat a domain ahova akarod.

Nem értem miért kéne széthakkolni a lehetetlent?

És azt most ne írd, hogy nem lehet meggyőzni a megbízódat, mert meg lehet, tudom mert nekem is sikerült. Igaz 3 év alatt :D

Sok sikert!

pp

0
0