filebrowser beallitasa extra.hu-n

Anonymous képe

sziasztok!

adott egy 5.1-es drupal az extra.hu-n es benne egy filebrowser. ahogy a hozzaadott leirasban szerepel csinalok egy konyvtarat a filebrowsernek ahova majdan a fileok kerulnek, csinaltam egy masikat az iconoknak is, a wwwroot-on belul van mind2 mappa.
a problema az hogy hiaba teszek az icon mappaba file-default.png es file-folder.png-t es allitom is be az utvonalat ahol kell, ilyen warningokat kapok:

warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/icons/file-folder.png) is not within the allowed path(s): (/nfs/extra/m/me/mechatronics/:/nfs/extra/prepend/:/nfs/sessions/m/me/mechatronics/) in /nfs/extra/m/me/mechatronics/wwwroot/sites/all/modules/filebrowser/filebrowser.module on line 338.

mit lehet ezzel kezdeni?

neztem a modul 338-ik sorat is de nem jovok ra hogy mi a baj..

337 foreach ($iconfiles as $icon) {
338 if (file_exists($icon)) {
339 return theme("image", $icon);
340 }

a valaszokat elore is koszonom!

Hojtsy Gábor képe

Ezekszerint nem a /nfs/extra/m/me/mechatronics/ alatt vannak az ikonok.

0
0
gergely képe

vicces akkor hogy nem a webes alapu eleresi utat kell neki megadni...
megadtam icon mappa eleresi utnak /nfs/extra/m/me/mechatronics/wwwroot/icons -t es mostmar eltuntek a warningok viszont nincsenek kepek.
a kepeket nem sajnalom, de van vmi megkotes hogy mekkora lehet egy ilyen icon pixelben vagy vmi hasonlo?
koszonom a segitseget!
udv

0
0

---
Tévedni mindenkinek szabad, csak a mérnöknek észre kell vennie.

Hojtsy Gábor képe

Ha a wwwroot a webroot-od, akkor pontosan "icons"-t kellene megadni, természetesen az idézőjelek nélkül. Sem a kezdő sem a záró perjel nem lehet ott, mint ahogy máshol a Drupalban sem (pl. ott sem, ahol a files mappát állítod be).

0
0