felhasználó szűrő rendelés alapján

magveto képe

Esetleg valaki találkozott olyan modullal ami a felhasználók oldalon szűrőként meg tudja jelenítetni, csak azokat akik nem adtak le rendelést a webboltban?
(Felesleges spam regisztrációkat szeretném a jövőben egy két kattintással letudni...)
ubercart, dp7
Köszi :)

Drupal verzió: 
magveto képe

Végülis a barátságosabb verziót választottam leírom (magamnak későbbre) meg másnak ha kíváncsi rá. ;)

Szükséges modul: administration views
Nézet -> /admin/people haladó menüben a kapcsolatokhoz hozzáadtam a
"Felhasználó: Rendelések"-et. Figyelj oda hogy ne legyen bejelölve a "megkövetelt kapcsolat"

A mezőkhöz hozzáadtam a "(orders) Rendelés: Order total (Order total)"-t, így a felhasználók oldalon (admin/people) mutatja a rendeléseket is. (Hiányossága, hogy minden egyes rendelést, ez esetben nem segít a Query settings-ben a "különböző" bekattintása.
Ha nem szeretnénk bíbelődni vele akkor Filter criteria-nál adjuk hozzá a
(orders) Rendelés: Order total és az operátornál állítsuk be az Üres (NULL)-t. Ez esetben csak azokat listázza akik egyáltalán nem vásároltak, egy az egyben ki lehet törölni. (Azért az utolsó regisztrációkat érdemes átnézni elég bosszantó lehet ha egy valós vásárló beregisztrál és rögtön törlik a fiókját. ;)

A nagyja spam emaileket úgyis az idegen emailszolgáltató szűrésével tömegesen ki lett törölve, ez már csak a gyomlálgatás, a kisebb rendszerekről küldött mailekre...

+ ahonnan sok spam érkezett letiltottam a regisztrációját az User restrictions modul segítségével. Pl. %@mail.ru = a mail.ru szolgáltatóval többé nem lehet regisztrálni. :)

0
0