Sziasztok!
A Views modulban a Szövegkörnyezeti szűrők segítségével szeretném úgy alakítani a felhasználó adatlapját, hogy a legutóbbi bejegyzései legyenek láthatók.
Bénáztam egy sort, sikeresen létrehoztam a szűrést, és a címsorba írva listázódnak is a felhasználóhoz tartozó bejegyzések. (Pl: felhasználók/isti/hirdetések) Itt le is írtam, hogy csináltam. Csak azért indítom újra, mert út közben kiderült, hogy ez már a Views-hez tartozik.
Aztán végignéztem a drupal_7_alapismeretek.pdf-et, és pont erről a problémáról ír a 15.3.12. fejezetnél Nagy Gusztáv... sajnos olyan tömörséggel, hogy csak a lehetőségét említi meg, a megvalósítást ránk bízza :)
Szóval abban kérem a segítségeteket, hogy hogyan gyömöszöljem oda a szűrés tartalmát a felhasználó profil oldalára.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
EVA
Szerintem már a másik topikban is írtam, hogy egy lehetséges megoldás az Entity Views Attachment modul. Ezzel az adott nézetből lehet készíteni egy új display-t (az oldal vagy a blokk mintájára), amit aztán tetszőleges entitáshoz (jelen esetben a profilhoz) lehet csatolni.
Az előző topicban kétféle -
Az előző topicban kétféle - másoknál működő - módszert is vázoltak a számodra. Itt meg először jelzed hogy az újabb kérdésed már a Views-hoz tartozik, majd ismét felteszed ugyanazt a felhasználói profilra vonatkozó kérdést mint az előző topicban. Ezért kár volt újabb topicot nyitni.
nem tudom mennyire lesz hasznos
de szerintem pont ezt akarod csinálni, ami itt az első három percben történik.
https://vimeo.com/channels/vorosborosdrupal/28291550
-
clear: both;
Köszönöm a segítséget
Amikor elkezdtem nézni a videót, azt hittem arra gondolsz, hogy sör mellett aludni :D
Nagyon jó a videó, fel is használom, ami benne van... sajnos ideáig még el se jutottam.
A megoldás a problémámra az előző videójukban volt:
https://vimeo.com/channels/vorosborosdrupal/27592001
Egyszerűen csak annyi, hogy nem Page, hanem Block típusú tartalmat kell létrehozni, amit a blokkoknál a tartalom alatt kell megjeleníteni.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Ui:
Elnézést kérek, ha indokolatlan volt az új topic nyitás, viszont szerintem így könnyebben megtalálható.
Az EVA tippet is köszönöm, de szerintem arra most nem volt szükség.