Felhasználók migrációja az összes adataikkal együtt, hogyan?

memil képe

Localhost -on fejlesztek egy Commerce alapú webshop -ot. Feltöltöm az éles szerverre az egészet és üzemel a webshop. A Localhost -on fejlesztem tovább, hiszen újabb termékeket töltök fel, újabb tartalmakat készítek stb. Miközben az éles szerveren új felhasználók regisztrálnak, rendeléseket adnak le, fórumba írnak stb. Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy az éles szerverről lementem az össz felhasználót és a hozzájuk tartozó összes adatot (rendeléseiket, kosaraik tartalmát, számláikat, fórumhozzászólásaikat, termékekhez írt hozzászólásaikat stb.), beimportálom az újonnan fejlesztett, Localhost -on lévő rendszerre és utána feltöltöm az összeset az éles szerverre. Tehát a felhasználók újabb, fejlesztett verzióval találkoznak, viszont az összes adataik megmaradnak. A Backup and Migrate -tel próbálkoztam, úgy hogy csak a user táblát mozgattam át, de az nem mozgatja át a rendeléseket, számlákat, kosaraik tartalmát stb. Mivel, hogyan csináljam?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
memil képe

Senkinek sincs javaslata?

0
-2
csakiistvan képe

A workflow-al van a baj szerintem.
Miért lokálisan végzed a tartalom feltöltést? Lokálisan nem szabad mást csinálnod mint kódbeli változtatáoskat, vagy olyat amit a Features modullal kit tudsz exportálni, node feltöltés miegyéb felejtős. Features modullal generált modult pedig felteszed az éles sitera, bekapcs, és megkapod ugyanazt(pl content type, fieldekkel, kapcsolódó nézetekkel, jogosultság beállítással egyszere).

3
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

memil képe

Valamelyik fórumbejegyzésben olvastam, hogy a site -ot fejleszteni localhost -on kell, majd utána feltölteni az éles szerverre. Hát én így is tettem, csakhogy közben jöttem rá, hogy a site az éles szerveren is változik és a két különböző változást (az egyik az általam módosított localhost a másik meg az éles szerveren lévő) okosba kellene összehozni. Utánanézek a Features modulnak, mit tud, hogyan kell használni.

1
0
aboros képe

legalábbis azt írja. meg hallottam is már :)
http://drupal.org/project/deploy

0
0

-
clear: both;