Felfedett szűrökhöz saját opciók hozzáadása hook_views_handlers() használatával

Dibusz Tamás képe

Sziasztok!

Kicsit elakadtam egy saját modul fejlesztése során. Adott egy adatbázis, Pasquelle videója alapján beledrótoztam a drupalba (drupal6, views2). Remekül működik, írom, olvasom, de szűrésekkel elakadtam.

http://dominiquedecooman.com/blog/custom-options-your-views-exposed-filters

Fenti cikk alapján sikerült beletenni a modulba egy saját adatokkal dolgozó szűrőt. Működik is kifogástalanul csak az nem világos, hogyan tudok egy másik (más mezőhöz tartozó) másik opciókkal dolgozó szűrőt hozzáadni a modulhoz?

Jól gondolom, hogy a /inc/boek_top100_views_handler_filter_many_to_one.inc fájlban található
$this->value_options = boek_top100_get_week_options(); adja vissza a szűrőnek az opciókat? Ebben az esetben hogyan tudok több, opciókat tartalmazó tömböt megadni?

Az a fő gondom, hogy csak sejtem a működését, de nem értem teljesen. Minden megoldást szívesen fogadok, de a lényeg az lenne, hogy a nézet mezőkhöz különböző, saját adatokkal feltöltött szűrőt tudjak adni.

Köszönet!

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Dibusz Tamás képe

gugli barát ezt találta nekem:

http://api.drupal.org/api/views/handlers!views_handler_filter_boolean_op...

Na szinte pont ez kell, annyi változtatással, hogy a views_handler_filter_many_to_one típusú szűrőre alkalmazva szeretném megoldani.

0
0
Dibusz Tamás képe

tetszőleges $data tömbben létrehozol egy type nevű kulcsot, erre a kulcsra hivatkozva (mint a példában a boolean típusnál) visszaadsz egy tömböt. Működik, örül.

1
0