feedsel frissíteni a korábban már beimportált adatokat.

venis képe

Üdv.
Egy webáruháznál használom a feeds modult. Xml-ből töltöttem fel termékekkel az oldalt viszont valamiért nem sikerül frissíteni a termékek adatait xml-ből. Bejelöltem hogy frissítse de mégse.
Eddig amit csináltam létrehoztam egy feeds importot nevezzük termek importnak. Webről tölti le az xml fájlt. viszont ha beállítom hogy töltse le 1 nap múlva akkor megduplázódnak a termékeim.
Lehet a feeds modullal törlni az előzőben felvitt termékeket?
Vagy hogy tudom megoldani hogy frissüljenek a termékeim egy xml fájlból?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
aboros képe

amivel egyértelműen azonosíthatóak a már létező elemek. például a node id.

0
0

-
clear: both;

venis képe

Értem de hol tudom megadni a kulcsot. Másik a nagyker xml-jébe a következők vannak: név,leírás(a leírásba van egy cikkszám de az nem külön mező),nettó ár,súly,kép
A terméknevét is megadhatom kulcsnak?

0
0

Üdv.
Venczel István

"Csak a puffin ad neked erőt és mindent le bíró akaratot."

aboros képe

én ilyet csak két drupal között csináltam és ott nyilván néhány kattintás volt csak bepakolni még a nidet is az xmlbe. a felületen ahol az importer mezőit létrehoztad, ott nézz szét, hogy mi lehet azonosító típusú mező és mi nem.

0
0

-
clear: both;

alippai képe

A feeds mappelésénél, az importáló beállításai közt, van olyan mező, hogy GUID. Ha jól tudom azt kell beállítani egy olyan azonosítóra, ami egy terméket jelöl az XML-ben (pl. termékkód).

0
0

Lippai Ádám
young element

venis képe

Csak az a baj hogy az xml-ben cikkszám benne van a leírás mezőben. A megnevezésen kívül nincs semmi egyedi azonosító. Megpróbálok beszélni a nagykerrel hogy csináljanak valami egyedi azonosítót.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.

0
0

Üdv.
Venczel István

venis képe

Csak a guid lehet kulcs. sikerült olyan xml-t beszereznem amiben van cikkszám mező külön.

1
0

Üdv.
Venczel István