Sziasztok,
Egy szülő hírcsatorna oldalán (D6, Feeds) egy blockban szeretném megjeleníteni a hírcsatorna elemeit.
Az alapértelmezett feed-item nézet tartalom azonosítót használt url-ből, azonban ez nálam nem alkalmazható.
Útvonalba kirakott node id nélkül hogyan tudnám szűrni a hírcsatorna elemeket? (automatikusan, mivel sok hírcsatorna van)
Köszönöm a segítséget,
Márk
Drupal verzió:
Fórum:
miért nem?
az álnevek miatt gondolod? hogy a látható útvonalban nem szerepel a tartalom azonosító nem jelenti, hogy argumentumként nincs jelen az "urlben". az álnév csak álnév, a "valódi url" attól még node/42.
vagy valami más miatt? esetleg nem a node/nid oldalakon akarod ezt a blokkot használni hanem máshol? tudni kéne pontosan mit akarsz elérni, úgy könnyebb tanácsot adni.
-
clear: both;
az álnevek miatt
Köszi a gyors reakciót, az álnevek miatt gondoltam, de akkor hibásan. Akkor viszont mit állítottam be rosszul?
Belinkeltem egy képernyőképet: Views screen
A teszt hírcsatorna itt található http://fxtrader.hu/blogok/concorde-alapblog, illetve a Kapcsolódó bejegyzések lenne a blokk.
fxtrader.hu
ööö :)
most néztem meg a teszt csatornát, én úgy látom működik. vagy mi a hiba?
-
clear: both;
szűrés?
Sajnos csak látszólag működött, az egyik csatornából jött friss elemek "eltakarták" a többit. Tag alapú szűrésen is gondolkoztam (kapna egy sajátot a feed source); hosszabb távon úgyis tartalom szerint kategorizálni kellene a csatornákat és az elemeket.
fxtrader.hu