- Drupal7
- www.iloveshoes.hu
- Fckeditor, WYSIWYG, IMCE Wysiwyg API bridge, IMCE telepítve
Fckeditor helyesen telepítve a libraries/fckeditor mappába
Admin alatt tökéletesen működik az editor Full HTML és minden más szövegformátumot kiválasztva is.
- új szerepkört hoztam létre azoknak a usereknek akik blogolni fognak az oldalon
- létrehoztam egy új szövegformátumot is melyet "bloggereknek" neveztem el, és csak a legszükségesebb dolgokat (félkövér, dőlt...) állítottam be neki (Adminként tudom is használni)
- minden jogosultság beállítva az új szerepkörnek, minden jól is működik kivéve az Fckeditort (ami nem jelenik meg a szerepkörnél ha szerkeszteni szeretnék a blogbejegyzést. Ki lehet választani a szövegformátumot, de a szerkesztő nem jelenik meg)
- a jogosultságoknál csak a Filter-nél tudom beállítani, hogy a blogger userek a bloggereknek szövegformátumot használja, ez meg is történt
- több oldalon olvastam, hogy az Fckeditornak a beállításánál kellene átállítani valamit, de én sehol nem találom ezt az aloldalt. Ha pedig az url-be megadom az elérési utat, akkor sem találja.
- a tartalomtípusok / blog / mezők szerkesztése / body -nál be is állítottam, hogy a bloggereknek szövegformátum legyen az alap, de az sem segített.
A fura az, hogy adminként látom, hogy jó a bloggereknek szövegformátum, a jogosultságok is jól be vannak állítva, mégsem jelenik meg a blogger szerepkör felhasználóinak. Már ezerfajta beállítást kipróbáltam, de egy sem vezetett eredményre.
Még a Better Formats modult is telepítettem, de azzal sem sikerült beállítani, hogy látszódjon.
Csatoltam pár képet is, hátha segít.
Csatolmány | Méret |
---|---|
jogosultság.jpg | 185.88 KB |
nem jelenik meg a szerkesztő.jpg | 27.05 KB |
szövegfeldolgozás.jpg | 38.94 KB |
wysiwyg beállítás.jpg | 68.6 KB |
Probléma megoldva
Feltettem a Ckeditort és csodák csodájára ezzel működött.