FCKeditor hiba

Istvan007 képe

Sziasztok. Szeretném telepíteni az oldalamra az FCKeditort (Drupal 6.28), de sehogy sem tudom működésre bírni. A helyzet a következő: Letöltöttem a Wysiwyg modult, bemásoltam a sites/all/modules könyvtárba. Felléptem az oldalamra és bekapcsoltam a modult. Az /admin/settings/wysiwyg oldalon rányomok a FCKeditor (Letöltés) gombra. Letöltöm az fckeditor.com-ról a legfrissebb verziót. Kicsomagolás után kapok egy ckeditor könyvtárat amit a sites/all/libraries könyvtárba bemásolok. Amikor vissza lépek az oldalamra és frissítem a következőt írja: "Az archívumból kicsomagolt összes fájlt egy új könyvtárba kell másolni az alábbi helyre:
sites/all/libraries/ckeditor

Tehát az aktuális könyvtár itt található:
sites/all/libraries/ckeditor/ckeditor.js"

Próbáltam úgy is, hogy letöltöttem az fckeditor modult a drupal.org-ról utána kitömörítettem és a mappát felmásoltam a sites/all/modules könyvtárba. Majd az fckeditor.com és ismét letöltöm a ckeditort, kitömörítem és most viszont a sites/all/modules/fckeditor/fckeditor mappába másolom be, de semmi sem történik. Amikor vissza lépek az oldalamra és frissítem a következőt írja: FCKeditor was not found at sites/all/modules/fckeditor/fckeditor.js Nem tudom hol rontottam el. Valakinek valami ötlet?

Drupal verzió: 
stewes képe

sites/all/libraries/fckeditor/fckeditor a jó helye (emlékeim szerint)
(Kevered az fckeditort és a ckeditort. Melyikről van szó valójában?)

0
0

„Kattintgatós amatőr”

Istvan007 képe

Ha rányomok a wysiwyg-ben az FCKeditor melletti letöltés gombra akkor feldob a ckeditor.com-ra és egy ckeditor nevű tömörített állományt tölt le.

Úgy is próbáltam ahogy írtad sites/all/libraries/fckeditor/fckeditor de így sem jó.

0
0
Istvan007 képe

Csináltam egy képet is róla. Ez a hibaüzenet jelenik meg.

fck

Itt az FTP:

fck

0
0
tamoca képe

Szerintem mindegy hogy Fckeditor, vagy ckeditor, telepitsd a ckeditort.
Nekem az Fck-val voltak problémáim kb egy éve már nem használom, lehet, hogy már nem is követik ha jól emlékszem. Wysiwyg nélkül is megy egyébként.

0
0

tamoca