Fatal error: Unsupported operand types in /public_html/includes/common.inc on line 1416

turboczi képe

Sziasztok!

Nem tudom, miért irkál nekem ilyeneket. Felraktam az administration menu modult, talán az zavarhat be? Addig minden OK volt. A hiba akkor jelentkezett először, amikor a Featured Content blokkját birizgáltam, de azóta már az adminisztrátori oldalak bekérésekor is ezt adja ki.

A kérdéses sorban egyébként ez szerepel:
);

Nem vagyok programozó, légyszi segítsetek!
Köszi:
A.

turboczi képe

Ezt töröltem, azóta megy minden. Nem tudom, mi lehet a baj. Ismerős valakinek?

0
0

Turóczi Attila

Balogh Zoltán képe

Nem volt 1 perc az egész, ezt a kommentet tovább tartott leírni, mint megtalálni a megoldást.

Ha tudod melyik modullal van a bajod, akkor az első lépés, hogy a drupal.org/project/issues/projectneve oldalon a status mezőt átállítod arra, hogy - Any -, majd a search for mezőbe beírod a hibaüzenet első pár szavát. És lőn világosság.

0
0
turboczi képe

Sajnos az a helyzet, hogy nem ad megoldást, ugyanis akinek ez volt a problémája, az a beta2-vel nyomult, a fejlesztő erre megcsinálta a beta3 verziót, és én azzal futottam bele ugyanabba a hibaüzenetbe.

De megint tanultam valamit, legközelebb már tudom, hogyan kell utánanézni a dolognak! Köszönöm!
A.

0
0

Turóczi Attila

Balogh Zoltán képe

Akkor viszont a linkelt hibajegyet, ami pontosan evvel a hibával foglalkozik, állítsd vissza aktívra, lévén szerinted a beta3 pont ugyanolyan rossz. Mivel a hibajegy lezárt, a modul fejlesztője jelen állapotban úgy tudja, hogy evvel neki nincs dolga, mivel a problémát elhárította. Szólj hozzá ahhoz a hibajegyhez, és eközben állítsd vissza aktívra. Ettől fog meggyógyulni idővel, semmi mástól.

0
0
turboczi képe

Köszönöm a tippet. Jól jött, nem vagyok nagy májer a Drupal.org-on, de most már tudni fogom. Még annyit, hogy az "assigned to" részbe magamat írjam be, vagy ez arra vonatkozik, aki magára veszi, hogy foglalkozik a hibával?

Kösz még egyszer!
A.

0
0

Turóczi Attila

Balogh Zoltán képe

Ne bántsd, az assigned to pontosan annyit jelent, hogy valaki magára veszi, hogy foglalkozik a hibával.

0
0
turboczi képe

Köszi még egyszer!

0
0

Turóczi Attila