FAQs modul címének módosítása

Pál úr képe

Szeretnék segítséget kérni olyanban, hogy hogyan lehetne a FAQs modul címét módosítani?

A template kiírja a $title változó tartalmát, de egyelőre nem tudok rájönni, hogy hogyan tudnám azt elérni, hogy ennél a modulnál ne a "FAQs" felirat jelenjen meg, hanem valami magyarabb :) Próbálkoztam már sokfelé, a nyelveknél, a modul beállításainál, de elvesztem.

Köszönöm.

Hojtsy Gábor képe

A faq_menu-ben látszik a dolog (különben nem bonyolult rákeresni a FAQs karaktersorozatra a modul kódjában :). Itt látszik, hogy t()-ben van, azaz a locale modullal lefordítható. A kifejezés keresővel meg fogod tudni találni az admin felületen és le fogod tudni fordítani. Maguk a FAQ oldalak a theme_faq_show() és theme_faq_get_faqs_for_term() látszanak címet kapni, viszont azok sajnos nem fordítás barátan vannak megírva (pedig nem lenne nagy kunszt). Ráadásul a modulban máshol is vannak angol részek, amik nem fordításbarátak. Fel kellene erre hívni a szerző figyelmét.

0
0
Pál úr képe

Köszönöm, igen, a faq_menu-t én is megtaláltam, de az csak a menüben megjelenő szöveget álttja / legalábbis nekem csak azt sikerült vele.

Maradt az, hogy a page.tpl.php-ban elkapom a szöveget, és azt 'kézzel' módosítom.

Nem szép, de ez van.

Ha jól értelmeztem eddig, a  drupal_set_title() erre való lenne -- de az meg valami egészen más paramétert kap meg a modul 180. sorában...

Misztik :)

0
0
Hojtsy Gábor képe

A faq_menu állítja be az alapértelmezett címet is, hacsak nincs drupal_set_title().

0
0
Pál úr képe

Köszönöm, akkor újra fogom kezdeni a túrkálást a lelkében.

0
0