Facebook kommentek a weblapon

Galla-Korodiny Vanda képe

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Mit kell tennem ahhoz, hogy a honlapra érkező kommentek, lájkok a facebookos oldalon is megjelenjenek? Aki eddig csinálta a weblapomat, az befejezte a tevékenységét, így kicsit magamra maradtam a fejlesztéssel... Előre is köszönet és hála!

Példának okáért ezt a kommentet, ami a képek alatt van nem látni a facebookos oldalon, nem érkezik róla értesítés, hogy valaki írt bárhova is.
http://ingatlanfotozas.hu/node/47

Illyés Edit képe

Korábban működött? Mert most nincs benne az oldal forráskódjában a Facebook azonosító, ami alapján összeköti az FB a honlapot az FB oldallal. Ha korábban ment a dolog, akkor kérd meg a fejlesztőt, hogy vegye fel az FB felhasználódat App adminisztrátornak, utána pedig az App felületen látható azonosítót be kell tenni a page.tpl.php-ben a body után, valahogy így:

<body>
<div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
  var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
  if (d.getElementById(id)) return;
  js = d.createElement(s); js.id = id;
  js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1&appId=egy-hosszú-szám-ami-az-app-azonosító";
  fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
...
</body>

Ha ez megvan, akkor a https://developers.facebook.com/tools/comments?view=queue oldalon látod az új kommenteket. Én arról nem tudok, hogy az FB falra is ki lehetne ezeket tenni, de nem látom át az FB szolgáltatásait teljesen. (Ha van ilyen szolgáltatása az FB-nek, akkor valószínű van rá Drupal modul is.)

Tehát ez csak arra jó, hogy értesülj róla, ha valaki kommentelt a honlapon.

(Nagyon jó képek egyébként, bookmarkoltam az oldalt. Lehet tudni, ki tervezte a lakást? Írd meg légyszi magánban. Köszönöm szépen. :))

1
0
Galla-Korodiny Vanda képe

Nem, korábban sem működött, mert ezt már a fejlesztő, aki összerakta az oldalamat nem csinálta meg, nekem meg még tanulnom kell, hogy mit merre lelek. Nekem az értesülés bőven elég, hogy lássam volt interakció.

Köszönöm a méltató szavakat. A lakás esetében kiderítem neked a belsőépítész nevét és megírom. :)

0
0
tiburi képe

Comment goodness modul tud ilyet, én a legegyszerűbbet használtem egy ilyen esethez a Sort comments modult. Próbáld ki őket, lehet hogy elég is lesz.

https://drupal.org/project/comment_goodness
https://drupal.org/project/sort_comments

1
0
tiburi képe

Bocs az offért ezt egy másik topikba akartam írni... :S

0
0
csakiistvan képe

Nem ertem teljesen a kerdesed, a kommenteket a Drupal adta, csak valahogy a Drupal komment megjelent a facebookon, vagy Facebook kommentek voltak a nodeokhoz?

"lájkok a facebookos oldalon is megjelenjenek?"

Egy dedikalt facebookos oldalrol beszelunk vagy a facebookon altalaban?

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest