Fórum beállításai (elküldött hozzászólások kezelése)

HoLa képe

Jó estét!

Már hetek óta nem találok megoldást egy problémámra, csak azért nem írtam eddig, mert régebben már megtaláltam a megoldást, de most akármennyit próbálkozok nincs meg.

A problémám annyi lenne, hogy aktiváltam egy fórumot néhány hónapja és azt állítottam be alapból, hogy a beküldött hozzászólásokat nem jelenik meg automatikusan, hanem az adminnak kell elfogadnia. Néhány hete rájöttem, hogy ez nem jó így, és szeretném visszaállítani, hogy azonnal megjelenjenek a hozzászólások, sőt még azt is bekapcsolnám, hogy a be nem jelentkezett felhasználók is hozzászólhassanak, de egyszerűen nem találom a beállításokat ahol ezeket meg lehet adni.próbáltam forum-nál, container-nél, általánosan a fórum beállításainál, webhely beállításainál, a hozzászólások elfogadásánál, de hiába. Sehol nem találtam :(.

Nagyon megköszönném, a segítséget, és elnézést, hogy ilyen dolog miatt témát nyitottam.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
aboros képe

hozzászólások beküldése elfogadás nélkül az jogosultság. ha a felhasználó (olyan csoport tagja) ami rendelkezik ezzel a jogosultsággal, akkor egyből közzétett lesz a hozzászólása.
admin/user/permissions oldalon keresd
szemléltető ábra:
http://img.skitch.com/20101021-r4qdmqtbdtne459icbdr6pqkyb.png

0
0

-
clear: both;

HoLa képe

hozzáadtam a jogosultságot a felhasználókhoz, de sajnos semmi nem változott... a nem regisztrált felhasználók egyáltalán nem szólhatnak hozzá, a bejelentkezettek pedig ezt az üzenetet kapják:
"A hozzászólás bekerült a moderálási sorba, jóváhagyás után fog megjelenni a webhelyen." - ezt a szöveget lehet én fordítottam annak idején, de a lényeg, hogy nem változott. Valami hiba lehet az oldalamon. Nem lehetséges, hogy az advaced forum, és az advanced forum more styles modul miatt nem működnek a hozzásférések?

0
0
Nagy Gusztáv képe

Jó lenne, ha elmondanád, te milyen konkrét beállítást használsz aboros képe szerint.

Mert itt ugye a nyilazott helyeken is be kellene pipálnod.

0
0

Nagy Gusztáv

HoLa képe

bepipáltam mindent az administer comments-en kívül, és nem lett változás. próbáltam utánna csak a komment elküldése elfogadás nélkült hátha ütik egymást de úgyse lett jóvalami miatt nem állítja át az értéket, lehet hiba van a weboldalamon :S, nem lehet ezt a beállítást valahol közvetlenül átállítani mondjuk kódban vagy az adatbázisban, próbáltam már kikapcsolni a fórum modult és utána visszakapcsolni, lehet megpróbálom a comment-et is újraindítani, hátha...

0
0
Nagy Gusztáv képe

Nálam ez minden alkalommal működik, és sokan vagyunk még így.

0
0

Nagy Gusztáv

HoLa képe

nálam lehetett valami gond, de megoldottam, úgy hogy beírtam a jogosultságokat a permission táblába a megfelelő felhasználókhoz :)
Tudom nem szép ilyet csinálni, de legalább most tovább léphetek :)

0
0