Ez is képfeltöltéssel kapcsolatos!

exorcist képe

sziasztok..csak kipróbáltam mint kezdő egy ilyen dolgot persze nem müködik az uw.hu- de miért nem ????

http://members.lycos.nl/promajo/dl/imgupload.rar ezt próbáltam csak tesztelésképpen..

exorcist képe

szóval még a cím sem jó volt az imént tehát...mégegyszer ezen az oldalon találtam http://members.lycos.nl/promajo/php/index_b.htm
és onnan ezt próbáltam TOP * Image File Upload

0
0
Hojtsy Gábor képe

Lehet, hogy valamihez kapcsolódik, de a Drupalhoz nem. Úgyhogy javaslom alkalmasabb helyen tedd fel a kérdést. Mondjuk a PHP hibaüzenetet legalább mellékelve.

0
0
exorcist képe

akkor töröljem a regisztrációt? és lehet?

0
0
Hojtsy Gábor képe

A saját felhasználói regisztrációdra gondolsz? Ha nem használsz Drupalt, akkor nem sokmindenben tudunk neked segíteni itt, mert ez egy Drupal fókuszált webhely.

0
0
Anonymous képe

lehetnél kicsit kedvesebb is

0
0
Hojtsy Gábor képe

Nem tudom, hogy mit szeretnél, szándékodban áll-e Drupal iránt érdeklődni vagy nem. Ha nem, akkor nem jó helyre jöttél. Én arra számítok, hogy ha valaki egy webhelyen készített egy felhasználót, akkor azzal valamiféle szándéka volt az adott webhelyen. Ezért nem teszem fel elsőre, hogy nem akarsz semmit a Drupaltól. Ezért nem tudok választ adni magam a kérdésedre.

Törölni fogom ezt a fórum témát, amint ezt megbeszéltük. (Szerintem) nem azért, mert gonosz álnok vagyok, hanem azért hogy aki később keresgél valamit, az ne akadjon ilyen felesleges dolgokba.

0
0
chx képe

Iszonyúan el vagyok havazva, ha kevésbé lennék, én már valószínűleg töröltem volna...

0
0