Emailből tartalom

venis képe

Hogyan tudnám azt megoldani hogyha küldök egy emailt egy megadott címre akkor ami az emailben van az jelenjen meg a weboldalon egy tartalomtípusban.

Drupal verzió: 
aruna képe

Ha közvetlenül a weboldalon viszed be akkor jobban tudod formázni, képeket csatolni stb., és utána a létrehozott tartalom linkjét annak küldöd el akinek akarod.

Esetleg beállíthatsz pl. a rules modulban olyan szabályt is, hogyha egy bizonyos tartalomtípusba új tartalmat hozol létre, akkor automatikusan küldje el a tartalom linkjét az adott e-mail címre.

Pl. egy helyen úgy csináltam, hogy volt 4 editor-ja a honlapnak, felvettem őket egy levlistára, és a honlap a levlistára küldte az értesítést az új tartalomról, így mindenki megkapta.

---------

De konkrétan van a kérdésedre modul is:
http://drupal.org/project/mailhandler

0
0
venis képe

Bocs de Én azt szeretném megoldani hogy emailből tudjak létrehozni tartalmat amit te leírtál azt meg tudom oldani.
Valami olyasmire gondoltam hogy imap-pal betölteném a drupal oldalba a leveleket és aminek x van a tárgyában azt az x tartalomtípusba írja bele.

0
0

Üdv.
Venczel István

"Csak a puffin ad neked erőt és mindent le bíró akaratot."

eMeLA képe

(bocs törölni nem tudtam)

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

aruna képe

"Valami olyasmire gondoltam hogy imap-pal betölteném a drupal oldalba a leveleket és aminek x van a tárgyában azt az x tartalomtípusba írja bele."

"Mailhandler takes mail (usually from an IMAP mailbox) and imports it as whatever type of content you choose."

Ahogy olvasom a leírásában, a modul, amit belinkeltem korábban, pont azt csinálja amit szeretnél. Próbáld ki, hátha beválik.

-----------------

Ha egyszeri import is érdekel, akkor kimentheted a leveleket pl. CSV-be (google: export mail to csv), és utána a feeds modullal be tudod importálni a tartalomtípusodba a CSV-ből a leveleket

0
0
venis képe

Köszönöm. Megnézem. Importálást már csináltam, a saját webáruházam termékeit is a feeds modullal csinálom. Kezdetben csv-ből, most már xml-ből. Ha sikerül akkor ide leírom hogy hogyan oldottam meg.

2
0

Üdv.
Venczel István

"Csak a puffin ad neked erőt és mindent le bíró akaratot."