Elvesznek a HTML blokkok a beküldött tartalmakból

v-to képe

TinyMCE-n formázott szöveg minden blokkja eltűnik az előnézetből, s így a beküldött tartalomból. Gyakorlatilag csak ömlesztett szöveget tudok közölni (és listába rendezettet).
Több gyári sminket is próbáltam, az eredmény ugyanaz. A smink css-ébe kell nyúlnom(kizártnak tartom) hogy ne kerüljenek ki a vezérlő karakterek a html kódból, esetleg a TinyMCE van rosszul beállítva?

Egyéb info: a Drupal 6.10 előre telepített tárhelyen üzemel ( neobase)

Nagyon kezdő, nagyon tanácstalan, és a fórumolvasásban nagyon megfáradt segélykérő vagyok. A kérdésem számomra is banálisnak tűnik, még abban sem vagyok biztos, hogy a sminkek fórumban kellett-e feltennem. De annyira bosszantó a jelenség, és hát elakadtam....
Mindenkinek előre is köszönöm, hogy rám szánt pár percet, külön köszönet, ha válaszol is...

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
Pasqualle képe

A szoveg alatt a beviteli forma (Input format) mire van allitva?

0
0
v-to képe

Először filtered HTML volt, aztán átállítottam defaultként full HTMLre is. A wysiwyg admin felületén a felsorolt HTML blokkok (amit a css felé közvetítene, ha jól képzelem) közül ha kiveszem, ha beteszem a p, h4, ...stb.. elemeket, akkor sincs változás.

0
0
71Tbela képe

Nekem a neobse-n van oldalam, az alapból telepített Tínymce-t használom, s ha html kódot illesztek be (pl: google térkép), akkor nem jelenik meg a térkép, a beviteli forma full html-n van. Ha viszont blokkot hozok létre akkor viszont kezeli a html tartalmat. Van valakinek valami ötlete?

0
0
gazsesz képe

Nekem is volt már hasonló tapasztalatom, bár nem az említett szerkesztővel. Aztán arra jutottam, hogy jobb, gyorsabb (betöltődés szempontjából), ha nem használok ilyeneket. Amúgy én a YUI-t használom, nem tudom, hogy a neobase-nel van-e rá mód.

Nem szorosan kapcsolódik ide, de a 6-os, már 6.16-os kiadásnál jár.....

0
0

Gazsesz

nevergone képe

Egyikőtöknek sem tűnt fel, hogy egy közel egy éves, valószínűleg már "lejárt" témához szóltok hozzá? :)

0
0
gazsesz képe

ööö, erről az apróságról megfeledkeztem. :))) (Gyalog galopp)

0
0

Gazsesz