elveszett jelszó pótlása

fulopot képe

Sziasztok!
Segítségeteket kérném az "user modullal kapcsolatban". Van egy 2010 óta működő közösségi horgászoldalunk, de valami hiba van a jelszó visszaállító e-mail használatával. Ha valaki igényel új jelszót és kimegy a mail az abban található link használhatatlan. A belépő felületen ezt a hibát tapasztalja az user.

"Ezt az egyszeri belépési linket már valaki használta vagy érvényessége lejárt. A lenti űrlapon lehet újat kérni."

Jelenleg úgy működik, hogy kapcsolatba lépnem velem és én adok egy új jelszót, melyet az user kérésemre megváltoztat. Elég régi a hiba, többször nekifutottam de nem jövök rá a probléma okára.
Sajnos nem találtam rá megoldást. Kérdésem, hogy mi lehet az oka. Ha tud rá valaki megoldást annak előre is köszönöm.

Üdv.: Tamás

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
dj képe

http://oldal-cime.hu/cron.php

De leginkább a szerveren kéne beállítani, hogy naponta fusson le legalább egyszer, ha nincs beállítva.

0
0

Üdv!
Dudás József

fulopot képe

Szia!
Rendszeresen óránként fut, de kézzel is futtatom az időzített feladatokat. De a hiba akkor is fennáll. Beléptem és megnéztem 18 perce futott utoljára, és manuálisan is lefuttattam. Eredmény ugyanaz.

Közben futtattam egy tesztet más lapokon, melyek eredetileg ennek az adatbázisára épültek, de ott nem jelentkeznek hibák. Használt modulokban sincs az oldalak között számottevő különbség, mindenből a legfrissebb fut, de régebbi verzióknál is fenn állt a hiba ezen az oldalon.

Azt még kipróbálom, hogy felfüggesztem az oldalt és kikapcsolom az összes nem alap modult, hogy nem -e egy hibás modul okozhatja.
Üdv.: Fülöp O.Tamás

Ui: Köszönöm megoldódott, mimemail modul okozta a galibát :-)

0
0