Eltünt lapozó

volgyis képe

Sziasztok!

A következőkben kérném a segítségeteket.
Képfeltöltős oldalon a kép node-ok közti lapozást custom pagers modullal oldottam meg. Hibátlanul működött a következő eseményig. Az oldalra feltöltött képeket két taxonómiai szótár szerint rendeztem. Az egyik az alapból létező "Galéria" szótár, a másik pedig egy az oldal profiljából eredő egyedileg létrehozott szótár. Az oldalon felmerült némi átalakítási igény, aminek következtében a Galéria szótár kifejezései fölöslegessé váltak, így töröltem őket. A képek az egyedileg létrehozott szótár szerint kerültek rendezésre views modul által generált nézetekben. A "Galéria" szótár kifejezéseinek törlése után a custom pagers lapozója (next/prev fülek) eltűnt. Nem tudok rá okot találni. Hiszen a custom pagers a views nézetekben generált sorrendet kellene, hogy használja, és nem találtam rá utalást, hogy köze lenne a taxonómiai besoroláshoz.
Az oldal itt megtekinthető: birdphotography.hu

Üdv
Sanyi

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
volgyis képe

Próbálok rájönni a hibára. Az már kiderült, hogy a custom pagers működik. Mert blogbejegyzés tartalomtípushoz hibátlanul hozzárendeli a lapozót: http://birdphotography.hu/node/9208

Az jutott eszembe, hogy nem lehet, hogy a custom pagers modul a Kép tartalomtípust a "Galéria" taxonómiai szótárhoz köti? És mivel én töröltem ennek a szótárnak a kifejezéseit, ezért ebbe a szótárba már nem tartozik egyetlen kép sem, ezért a modul úgy látja, hogy nincs is Kép tartalomtípus?
Elnézést, ha körülményes a fogalmazás!

0
0