Beküldte mtom75 - 2013. július 9. 20.46 twitter facebook linkedin Az előre szerkesztett oldalakt hol lehet alakítani? Pl. Bejelentkezés, commerce-ben a szállítási adatok megadása oldalt? Minden hozászolást előre is köszönök. Taxonomy upgrade extras: EgyébDrupal verzió: 7.xFórum: Egyéb css, js, html, views, panels, Permalink Beküldte szantog - 2013. július 9. 21.18 css, js, html, views, panels, ds, _preprocess, tpl, theme function override egy szűkebb választék. 1 0 ---- Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra. A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges Kicsit pontosabban, hol Permalink Beküldte mtom75 - 2013. július 9. 22.53 Kicsit pontosabban, hol található a commerce szállítási információs form? Ftp-n összes fájlt végignéztem sehol se találom. 0 -1 A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
css, js, html, views, panels,
css, js, html, views, panels, ds, _preprocess, tpl, theme function override egy szűkebb választék.
----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.
Kicsit pontosabban, hol
Kicsit pontosabban, hol található a commerce szállítási információs form? Ftp-n összes fájlt végignéztem sehol se találom.