Elfogadom megoldásként

Halszálka képe

Sziasztok, létezik drupal 7-hez "elfogadom megoldásként" modul? Tehát pl. egy fórum hozzászólást el lehessen fogadni mint megoldást az adott témára, problémára (és persze látszódjon is, hogy el lett fogadva megoldásként).

Drupal verzió: 
nevergone képe

Halszálka képe

Köszi, odáig eljutottam, hogy ott van a hozzászólásoknál a link, amivel el lehet fogadni megoldásként, illetve egy rulet is beállítanék erre (gondolom abban, vagy flag actionként kéne valahogy megadni amiket lentebb felsorolok majd), viszont amiket nem tudok:

1. ha egy megoldás már van, akkor hogyan tüntessem el a linket a többi hozzászólásnál? Mert ha már van megoldás, akkor ne klikkelgessenek a többi hozzászólásnál az elfogadásra.

2. hogyan tudnám kiemelni a megoldásként az egész elfogadott hozzászólást? Ez nem feltétlenül szükséges, mert elfogadott hozzászólásnál megjelenik a flagsben beállított szöveg, azt tudom formázni.

3. illetve esetleg jó lenne beírni a téma címébe, hogy [MEGOLDVA]

Leginkább a saját actionök írásában látom a megoldást jelenleg, van esetleg más mód? A téma címének módosítása még valószínűleg nem is lenne gond, de a többi még kicsit nehezebb lenne nekem.

0
0
szantog képe

1-3. Ez még megy rules-al. Ha nincs kész action, akkor php kóddal kb ennyit kell csinálni: $node->comment = 0 Vagyis onnantól nincs több komment.
Dettó a hármas is, talán van olyan action, hogy node cím állítása, de ha nincs, akkor a php mezőbe $node->title = $node->title . ' ' . t('[Solved]');
2. Ezt sminkben _prerocess_commentben kell kódolni picit. Ha jól sejtem, okos fiúk a flagesek, tehát valószínűleg ők már gondoskodtak arról, hogy a comment flag státusza elérhető legyen a $comment ojjektumban. Onnantól css. De még mielőtt nekiesnél, nézd meg a forrást, el tudom képzelni, hogy már kap extra classt a comment a flag értékének függvényében.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.