"Elfelejtett jelszó" link eltűntetése login blokkból

simonf képe

Hello!

Arról érdeklődnék, hogy az "Elfelejtett jelszó" és "Felhasználó regisztráció" linkeket hogyan tudnám kivenni a login blokkból a hook_form_alter függvény segítségével? El szeretném tűntetni a blokk összes elemét, és a helyükre csak egy gombot betenni, és zavar, hogy gyakorlatilag minden elemet kivettem már, csak ezt a linket nem tudtam (felhasználó regisztráció linket már sikerült kivennem egy barbár módszer segítségével - adminként tiltottam azt a lehetőséget, hogy lehessen felhasználót regisztrálni, azaz csak admin hozhat létre új felhasználót, így ez kezdésképp nem jelenik meg, de ezt is inkább hook_form_alterrel szeretném kivenni, ha lehet).

Egyébként nincs egy olyan összefoglaló írás, amiben le vannak írva a Drupal egyes blokkjainak/formjainak adatai (gondolok itt az id-kra és egyes elemiknek elérési adataira)?

üdv.: Simon Ferenc

Drupal verzió: 
Fórum: 
york képe

Ha nem akarod, hogy a latogatok regisztraljanak, akkor az a megoldas a helyes amit csinaltal.

0
0
simonf képe

Igen, de az a baj, hogy a másik link ilyenkor is látszik, tehát az "elfelejtett jelszó" linket is el akarom távolítani a login blokkból, amit ezzel a módszerrel nem lehet megoldani.

0
0