Sziasztok!
segítséget szeretnék kérni
D6-ról szeretnék áttérni D7re. Tudomásom szerint mindent a leírás szerint csináltam, de mivel teljesen amatőr vagyok, php-ban, sql-ben csak tapogatózok, ennél a hibaüzenetnél elakadtam:
PDOException: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'xxxxx.blocked_ips' doesn't exist: SELECT 1 FROM {blocked_ips} WHERE ip = :ip; Array ( [:ip] => 77.234.84.233 ) in drupal_is_denied() (line 1910 of xxxx/includes/bootstrap.inc).
Mit kellene tennem?
Amit tettem: adatbázis export, garland vissza, modulok ki, feltettem a D7-et, ehhez a régi modulok 7-es verzióit (ha volt ilyen), modulok be,sites/all könyvtárban lévő fileok vissza, adatbázis import.
A modulok nagyrésze van 7-re is egydül a CCK mezőkkel lehet gond, arra feltettem a field convert modult.
Előre is köszönöm a segítséget.
Szilvi
blokkolt IP cím, jól értem?
ha settings.php-ban engedélyezem a ezt:
$conf['blocked_ips'] = array(
# 'a.b.c.d',
# );
akkor meg:
Fatal error: Class 'DrupalDefaultEntityController' not found in /xxx/modules/node/node.module on line 3977
ajaj:-(
hátha
hátha itt választ kapsz a kérdésre:
http://drupal.org/node/517742#comment-6323212
Köszönöm a linket.
..egy darabig segített a leírás, de aztán újabb problémába ütköztem. átmenetileg feladtam, de meg fogom próbálni újra.
üdv
Szilvi
Az a problemad, hogy a fent
Az a problemad, hogy a fent emlitett adatbazis tabla, konkretan a blocked_ips nevezetu, valamiert nem jott letre.
En is talalkoztam ezzel a jelenseggel, bar nem tudtam hova tenni, a megoldas vegul az lett, hogy ezt az egy tablat kezzel egy tiszta drupal 7 telepitesbol atmasoltam phpmyadmin -nal (export/import). Szerencsemre semmi mas tabla nem hianyzott.
Azert legy ovatos, ez nem egy ultimate megoldas - nem jo minden esetben.
--
Köszönöm a választ.
A fenti linken található utat választottam, (ezek szerint nem csak én ütköztem ebbe a problémába:-)), de aztán jöttek a következő gondok...
nekifutok mégegyszer...
Mindenesetre nagyon köszönöm.
Szilvi