Sziaztok,
már végig olvastam az egész fórumot, de nem találom azt ami nekem kellene. egy olyan képgalériát kell megcsinálnom, amelyben a témakörök adottak, ide a tagok feltölthetnek képeket. Egy témakörben csak thumbnail-el kellene listázni a képeket. miután rákattint a képre nem megjeleníteni kellene hanem node ként új lapra megnyitni, és ott ott hozzászólási lehetőséget biztosítani. Első körben node gallery-t próbáltam de a views nézetét nem tudtam átalakítani, így arra gondoltam egy sajátot hozok létre. Mellesleg azt csak admin tudja szerkeszteni, azt a jogot meg nem akarom kiadni mindenkinek! Az alap nézet túl csicsás, nekem szolidabb és táblázatos galéria lista kellene.
Kérlek titeket segítsetek.
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?:
Fórum:
Egyedi tartalomtípus,
Egyedi tartalomtípus, Taxonomy és Views modul. Szerintem más nem kell. Egy példa: http://baranykaovi.hu/kepek
Nagy Gusztáv
Szia Gusztáv
Köszi a választ,
ezt a fajta galériát már ki tudtam építeni, de mit kell állítanom ahhoz, hogy a képre kattintás után ne megjelenítse a képet hanem egy új oldalként megnyissa és tudjunk alatta beszélgetni. Mindenképpen azt kell megoldanom hogy ne galériánként tudjanak hozzászólni a képekhez hanem képenként. A views modulon nem nagyon igazodom el, kezdőnek elég sokoldalú modul.
Ui:A könyved fantasztikus jó, sokat olvasom
Ha a tartalomhoz csak egy
Ha a tartalomhoz csak egy képet engedélyezel, akkor egy képhez fog menni a kommentelés.
Ezt a feladatot nem fogod tudni a Views nélkül megoldani. Úgyhogy mindenképpen szükséged lesz rá. Vagy megtanulod, vagy fizetsz érte valakinek (Munkaközvetítő).
Ha a modult megismerted, folytassuk a beszélgetést.
Nagy Gusztáv
Ha megy az angol (legalább
Ha megy az angol (legalább egy kicsit), akkor ajánlom a Nodeone-os Views screencast-sorozatot. Johan Falk nagyon szórakoztatóan adja elő (27 screencast!!), akár angol nyelvleckének is elmegy ;)
Védd az állatokat! ;)
köszönöm a segítséget
köszönöm a segítséget megnézem, amúgy a node gallery-vel sikerült az amit akartam, de még volna mit alakítani rajta, most ismerkedem a views-el ahogy Gusztáv ajánlotta. Ehhez jók lesznek a videók még egyszer köszönöm!